Snart äre kräftsäsong

13:22 2014-06-18

Älskade amöbor

Har nu bytt till den här profilbilden på facebook. Yes. Snart är det kräftsäsong. Visste ni förresten att kräftor är SPINDELDJUR? Så jävla vidrigt. Tänk er att vi spenderar en hel jävla månad till att äta spindlar. Fast vänta…. nu när jag googlar det så stämmer det ju inte riktigt….? Aja. Släkt med spindlar är kräftor i alla fall. 

Tack för era reaktioner på mitt martyriga inlägg om att jag inte uppdaterar pga kvalitetsnojor. Älskar att ni föredrar kvantitét. Att all uppdatering är bra uppdatering. Mmmmmm. Känner hur blogglusten FLÖDAR då jag tänker på det!

Efter jobbet MÅSTE jag till synsam och fixa linser. Tvåveckorslinser istället för endagars som jag har nu. Har i skrivande stund på mig ett par endagarslinser för tredje dan i rad………… känns som om jag har habanero i ögonen typ.

Ungefär som den där gången då jag skulle ta ut min menskopp efter att ha skurit i habanero……………… fy fan. Tror inte min punani hämtade sig från brännchocken på flera timmar? Röd som en kräfta blev na.

Adjöss

 

9 kommentarer | “Snart äre kräftsäsong”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Alexis skriver:

    Ursäkta mig, Master, men jag känner mig tvungen (som biolog) att påpeka den lilla detaljen att kräftor inte alls är spindeldjur. Och släkt är dom väl men det är å andra sidan alla. Säg bara till om du vill ha en liten föreläsning om fylogeni och zoomorfologi!

  2. Lise skriver:

    Nu kommer jag ju alltid undra om det är ett kvalitets eller kvantitetsinlägg jag läser? Jag får gissa helt enkelt. Det här är ju DEFINITIVT ett kvalitets. <3

  3. Ida skriver:

    Know the feeling av chilifrukt i Fiffi. Mitt ex älskade stark mat och hade beställt hem nån superstark chili från staterna. Han hackade den, lagade mat med den och skulle därefter ”mysa till det” med mig. HELVETE vad ont jag hade, som en fucking eldsvåda!

  4. v skriver:

    Min sambo fick en gång habanero i ögat. Jag fick ringa 112 för han fick panik. Drama queen. Sen sa han att det gjorde så ont att han inte ens kunde reagera på det.
    P.S. man ska inte använda vitlökpress för att pressa habanero.
    Det hamnar i ögat.

  5. Frida skriver:

    Nejnejnejnejnej Hanna. Ta genast ut linserna och släng dom!!!!!!
    MVH/ Optikern

  6. Hanna skriver:

    Ey yo, jag beundrar master i tystnad! Tar så mkt energy att skriva en kommentar ba.

  7. Emelie skriver:

    Hahaha, älskar biten med dina habanerofingrar!!

  8. Anna Lingman skriver:

    Hej svejs, är också biolog och måste instämma i tidigare biologiske talare; kräftor är inte spindeldjur. mvh

  9. Lina T skriver:

    HAHAHHAA det är exakt de här inläggen som gör att vi älskar dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg