Världens bästa serie?

15:56 2014-06-10

Jag vet inte om det beror på att jag har legat inne och snorat i två dygn och förlorat vettet men…. FAN VAD JAG ÄLSKAR SÄSONG TVÅ AV ORANGE IS THE NEW BLACK! Det är till och med bättre än säsing 1?!?! Så roliga dialoger, karaktärer och intriger. Har plöjt tio avsnitt på två dygn. 

Älskar också att de frångått lite från huvudkaraktären Piper, hon är ju inte sådär skitkul… även om har shapat up sig lite nu i säsong 2. Mina favvokaraktärer är Red och Taystee <3 <3 <3

Vad tycker ni som sett den?! Ni som inte har sett den? Ni hittar den på Netflix eller laddar ner den på något olagligt härligt sätt. Kanske går att streama gratis någonstans också? Vet icke. 

19 kommentarer | “Världens bästa serie?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. josie skriver:

    JA ATT DET ÄR VÄRLDENS JÄVLA BÄSTA SERIE. KVINNOOOOOOORRRRRR!!!!!

  2. Emma Edwertz skriver:

    Har själv legat däckad i dunderförkylning i fem dagar och serien har räddat mig!!! Vet inte än om jag tycker denna säsong är bättre eller sämre, men tycker fortfarande att den är heeeelt fantastisk!!!

  3. Ewe skriver:

    Gillar Red mer i den här säsongen, saknar Alex, diggar pantertanterna, förvånad över Morellos liv innan fängelset och hatar Vee. Har sista avsnittet kvar, vill se men vill inte se heller. Då är allt över igen ju

  4. Julia skriver:

    ÄLSKAR SUZANNE!! OCH POUSSEY!!!! Säger som Ewe: vill se hela hela tiden men vill INTE se heller pga då tar det slut :'( :'( huuuuuur kan en serie vara så här bra JAG FATTAR ENTE

  5. A skriver:

    Skrev en uppsats om serien i våras i en kurs om kulturstudier. Förmodligen det roligaste jag har gjort i skolan! Älskade att analysera den trots att jag kom fram till otroligt många brister, bland annat representationen av rasifierade (väldigt stereotypiska). Men serien har väldigt många bra delar också som många andra (de flesta?) inte har tänkt på. Fast de behöver verkligen tänka över representationen. Har bara sett två avsnitt av nya säsongen så får se om de har tänkt på det!

  6. Mathilda skriver:

    Streamar på cokeandpopcorn! tipstips.

  7. Linnea skriver:

    ÄLSKAR DEN! har inte börjat se andra än, men ska snaaaaart!!

  8. esther skriver:

    SÅ JÄVLA FUCKING BÄST
    ÄLSKAR att Cindy har fått större roll pga så fantastisk människa!!!!

  9. Rebecca skriver:

    Orange är ett jävla mästerverk!

  10. R skriver:

    Älskar den! Såg klart den på tre dagar och ber nu till getGuden att en tredje säsong ska komma! Reflekterade dock över att det var mycket mer sex och bröst i denna säsong än förra. Speciellt de 6 första avsnitten. Men men..

  11. jenniiipnenni skriver:

    haha ÅÅH JA.

    Jag har sett klart säsongen på 2 dagar! ÄLSKAR! Kan inte fatta att det är slut REDAN. hahaha åh vad jag inte åstadkommit något vettigt sen i söndags när jag började kolla. Trodde att det bara skulle komma ut ett avsnitt i veckan så när jag märkte att hela säsongen släpptes direkt så är det soffläge som gällt.

  12. Jennifer Johansson skriver:

    Det är absolut den bästa serien jag sett i hela mitt liv. Orkar inte ens kliva upp ur sängen och göra något av dagen för sänglivet med Orange Is The New Black är bättre än verkligheten. Tragiskt? Nej.
    Kommer bli så svårt att hitta en serie efter denna som man fastnar för :( *crying dying*

  13. J skriver:

    Fantastisk serie. älskar den sååå! Poussey och Taystee är underbara!!! <3<33333333

  14. camilla å skriver:

    Red <3<3<3<3 är min favorit tillsammans med Nichols och Morello...mmmmmmm........ Tråkigt det där med att Morello är en st*lk*r (((förhindrar spoiler. Lyckades kanske ej))) dock???

  15. Siri skriver:

    Asså är det bara jag som har en allvarlig stalkercrush på Poussay?

  16. Josefinnnnnn skriver:

    Gjorde dessamma jag med. Jobbar dock heltid så vet i fan hur jag hade tid med det.. hah

  17. bajsa skriver:

    nä nu har jag gått och undrat i flera dagar. vad är inte skitkul med piper? hon är ju typ serievärldens mest sympatiska person, så verklig!

  18. Lina s skriver:

    V Ä R L D E N S BÄSTA!!!!!!! Fick sommarlov från uni förra veckan och då passade jag på att plöja igenom hela serien på tre dagar. Kände mig lite sinnes efter det. Minna favvos är Nicky, Morello och Poussey och jag tycker väldigt mycket om Soso har jag kommit på (hon är så mkt JAG? fast lite mer extrem typ, dock blev jag Nicky i testet om vilken karaktär en är), saknar Alex (är kanske partisk pga crushen jag haft på Laura Prepon sen That 70s show *kan ej skilja karaktärer från skådisar oOpS*). SÅ HIMLA BRA AVSLUT PÅ SÄSONG TVÅ???? AHHH Rosa <33333333333333 OK: försökte begränsa mina favviskaraktärer men måste bara säga hur mkt jag också älskar Suzanne och Taystee (och Pennsatucky på sistone, ogillar ju det hon stått för mest i säsong ett dårå men GILLAR HENNE SÅ MKT) och HATAR VEE himla slug mänska det där!!!! (uppsats hehe, ingen av mina vänner har sett klart säs två än så kan inte prata av mig till dem så ber om URSÄKT)

  19. Lina s skriver:

    ok detta inlägg var x dagar gammalt men har vart busy med att kolla serien + konserter osv på sistone så läser ikapp nu heheeee

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG