Dagen i bilder från mig till er

16:33 2014-08-12

TISDAG. En dag som är döpt efter guds tisse. En dag som i urminnes tider uppkommit för att hylla och medhårs klappa våra tissar.

Det gjorde jag ej idag. Jag var på möte, sen jobb (se min chef Klara på bild) (visst verkar hon va en bra lyssnare), sen satt jag fast i trafiken. Har ju svärisen bil och tog den idag då jag skulle flänga lite. Men det är ju HELT JÄVLA SINNESSJUKT hur trafiken beter sig i Stockholm. Det tog 55 minuter att köra från tv-huset till Södermalm där jag bor. 55 MINUTER!!!! Stod stilla på Strandvägen i 30 min av dessa. FYFAN.

Aja. Kom hem och hade fått detta gulliga bud som ni ser på bilden. Hihi. Även om det är så lättköpt reklam för företag så är det väl ändå MYSIGT med alla dessa matbud…. Som en snäll liten överraskning när en kommer hem. Som den katt jag aldrig får… (Pga allergisk känslis till sambo). Nu blire tacos!

PS. skönt att läsa att ni känner igen er i meningslösheten. Det gör det lite lättare.

En kommentar | “Dagen i bilder från mig till er”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sandra skriver:

    Men podden då? Saknar den!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG