Gjorde en jävla KANON-sändning igår

17:55 2014-10-02

skarmavbild_2014-10-02_kl._18.42.24.png
skarmavbild_2014-10-02_kl._18.44.14.pngskarmavbild_2014-10-02_kl._18.46.12.pngskarmavbild_2014-10-02_kl._18.47.16.png

SååååÅÅååååå… igår hade jag *humorgruppen* (som jag vill kalla dem, men det är tydligen töntigt enl nån på min redaktion??) I Just Want To Be Cool i studion. Där fick vi bl.a. reda på att de inte vill ha mig som fjärde medlem och att de gärna kallar sig feminister. Det var ju bra. Tyckte att jag gjorde en av mina bättre sändningar här tror jag. Kanske ser ni mig i Aktuellt om några år.

Närå.

Jorå.

Nej.

Fy fan vad HEMSKT att jobba som nyhetsuppläsare. Och fy fan vad USEL jag skulle vara på det, jag med mina ansiktstick. Tänk att läsa från ett papper och att alla runt omkring förväntar sig att en ska besitta en massa samhällskunskap när det en egentligen gör är att läsa innantill såpass neutralt som möjligt. 

Aja. HÄR SER NI ALLA FALL SÄNDNINGEN.

kram!!!!!

5 kommentarer | “Gjorde en jävla KANON-sändning igår”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna skriver:

    Du var jättebra Master!Bästa avsnittet den här säsongen tycker jag!
    Meeeen eftersom du inte svarar på min tweet så frågar jag igen. VAR KAN JAG KÖPA DET DÄR HALSBANDET?!?! Som en fellow Hanna vill man ju representa liksom. H är bästa bokstaven.

    Pöss!

  2. Alicia skriver:

    Hej master! Jag bor i Göteborg och om några veckor ska min klass åka till Stockholm. Vi har ganska tajt schema, men har ändå några timmar fritid. Vad tycker du vi ska hitta på då? (obs ska ligga centralt) Kram!!

  3. Lise skriver:

    Tyckte faktiskt att det var själva avsnittet som var bra. Förstår att du analyserar dig själv mycket nu när TV känns nytt. Men foka på gästerna tycker jag! Det är ju dem som gör MVH. Jag tycker annars man bara sitter och analyserar dig hela programmet när man läst dina blogginlägg om dig själv.. Supersköna gäster igår!

  4. Tara skriver:

    Hannaaaaa du är så himla bra och rolig och smart och vettig och fin!!!!!! Behövde få ur mig det. Håller med så jeeefla mycket om ohyfsade farsoten som råder just nu. Gäller att vara snabb i munnen då har jag kommit fram till. Eller starta Hyfsdemokraterna, jag är på. PUSS trevlig helg!

  5. Emma skriver:

    Hej coolaste du, var är perfekta balansen av vitt och svart-tröjan ifrån???:)))<33333

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg