Hampus Nessvold på besök

21:44 2014-10-06

bild_2014-10-06_kl._22.19.jpg

Kolla vilken gullis alltså. Ikväll var Hampus här och intervjuade mig. Han har en podcast som heter ”Hampus Nessvold The Podcast” där han intervjuar lite olika personer som typ Babben, Fredrik Wikingsson, Kakan osv. Och ikväll var det alltså min tur! Avsnittet kommer om typ två veckor. 

Var så otroligt mysigt. Kändes som terapi…? Satt och tittade i hans snälla valpögon i 1 h och bara pratade om mig själv *favoritämnet* ……….Nämen, vilken urladdning alltså. Öj öj öj. 

NU: Paradise hotel och rensa min ”ficka” bredvid min visdomstand. Den är infekterad igen. VAD FAN SKA JAG TA MIG TILL MED DIG DIN TANDJÄVEL.

2 kommentarer | “Hampus Nessvold på besök”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. hanna skriver:

    Har samma skit med min tandjävel!! har köpt hos tandläkarn nån munskölj med klorhexidin. Tror det är märket flux..? När det börjar göra ont (och känns svullet och man kan ej tugga och man hatar livet) så brukar jag använda dels en såndär liten specialtandborste och borsta på massa sånt skölj på och runt tanden, sen även skölja lite grann med den. Då brukar det bli bättre på ett par dagar.

  2. Ninni skriver:

    Jag vill hjälpa master! Har också fickor bredvid två av mina visdomständer som ibland gör livet svårt för mig. Precis som Hanna här innan vill jag tipsa om en sån liten tandborste som du borstar med runt och på där det gör ont. Om jag borstar tills det börjar blöda och lite till så blir det alltid bättre, 100% av gångerna. Obs detta görs med fördel så snart en förstått att detta inte kommer gå över av sig självt, kan tänka mig att det gör sviiinont om det har gått ett antal dagar.. sen använder jag också flux men jag kan inte påstå att det hjälper nämnvärt i denna situationen utan borsta tills det blöder-processen. Hehe, förlåt att det låter så brutalt. Detta tipset fick jag iallafall av min tandläkare (som nog uttryckte sig lite mindre brutalt) för flera år sen och det är jag väldigt tacksam för. :) Lycka till!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg