Hurra! Julen är typ här!

18:20 2014-11-30

SKÅL på min julstjärna…?….? Idag är det första advent och jag har tillbringat HELA dagen med att städa, baka och lyssna på julmusik + drack prosecco till eggs benedict bara för att vi KUNDE.

Mina lussekatter blev dock lite märkliga rent utseendemässigt. Tror jag gjorde dem lite för stora och ”osnurrade” eller något. De blev liksom lite… Ledsna? Russinen ser exakt ut som ögonen på orangutangen i Apornas planet…

…en film jag för övrigt såg igår, betyg:

I övrigt har jag ca 25% julkänsla men är alltså i jakt på en 100%-ig. Lyssnar nästan TVÅNGSMÄSSIGT på julmusik. Ni då? Stressar det er med när ni inte känner julkänsla? Men ni kanske är där redan? Fan.

5 kommentarer | “Hurra! Julen är typ här!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Julia skriver:

    Hej hanapee!
    Jag kommer också från Sundsvall & har följt dig sedan långt innan du poosade med falukorven! Du är ju lite som en idol för mig, så jag måste fråga. Jag var i sthlm i helgen (såg dig förövrigt, vilket var helt sjukt!) och jag får alltid en sådan panik, vill liksom bah hem till Norrland bums. Känner du aldrig så? Eller trivs du alltid som fisken i vattnet i sthlm?
    Tack för en bra blogg, men en ännu bättre pod! Hälsa Martin också :))

  2. Hej skriver:

    Hanna! Kan du inte tipsa om bra musik just nu eller lägga upp din spotifylista? Du gjorde alltid de förr men jag följer dig på spotify och nu kommer de aldrig upp nån ny lista :( Plz show me vad du lyssnar på <3

  3. Johanna skriver:

    Hej Hannaaaa!!
    Jag ska flyga till USA över jul och nyår och jag är så himla himla rädd för det här jävla flyget så det finns ju inte. Var inte du också ganska rädd när du skulle flyga till SAN FRAN? kan du inte ge några tips på hur en överlever långflyg???? Vilket bolag flög du med? Hur länge flög ni? Hur överlevde du? OSV OSV

    PUSS OCH KRAM PÅ´RE

  4. k skriver:

    En grej jag upptäckte förra julen är hur himla sorgliga många av jullåtarna är? Alla handlar ju liksom om längtan efter nån. Jag var så dökär i en kille jag lämnat i London pga måste ju utbilda mig och riktigt KÄNDE att allt jag ville ha for Christmas is you liksom. Bonus: låtarna fick nytt liv! Nackdel: Hela resten av julen var ett himla töcken av olycklig kärlek.

  5. Lotta skriver:

    Står just i denna stund och gräddar plåt nr 2 med lussebullar. Mina blev med jävligt ledsna i år?!?? Trots ditt varnade exempel. Ja ja. Måtte de ha en god insida i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla