Söndagsmyset….

21:00 2014-11-09

….tillbringar hela söndagen med Julian. Det är ju en av mina BFF:s ungar. Jag och Anton ”övar” alltså nu på det här med barnsköteri….. Heheeee…. Går väldigt bra faktiskt. Aja, få inga falska förhoppningar nu hörrni, men fan vad MYSIGT det är med barn. Herregu.

7 kommentarer | “Söndagsmyset….”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. ms skriver:

    Har varit så arg i natt att jag knappt kunnat sova?! Kan ni snälla prata om ilska i podden i kväll?!

  2. Sanna P skriver:

    Jag ville bara berätta en grej: har under helgen fått problem med att det kliat i underlivet, och eftersom jag hade urinvägsinfektion kändes det så jäääkla jobbigt, orka att problemen bara avlöser varandra (även om de kanske har nåt med varann att göra). Så vet du vad jag gjorde? Jag googlade ”hanapee svampinfektion” och fick upp ditt inlägg från i somras om rfsu:s produkter. Åkte och köpte en tub soft balance PÅ EN GÅNG (tänkte att den skulle vara bra att börja med eftersom jag inte vet om det är svamp men jag VET att det är irriterat, kan inget om sånt här egentligen men det kändes som att den skulle passa) och det känns redan bättre. Går även runt i kjol utan trosor, hehe. Egentligen ville jag bara säga TACK för att du pratar om sånt här och för att du är så trovärdig och bra, så att jag känner att jag kan lita på det du tipsar om!

  3. Caroline Nuse skriver:

    Totally off topic: Den här bilden på Håkan Juholt känns som en solklar hyllning till master HP. Känns liksom som en klassisk HP satir hela grejen. Älskar det!

    http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vasterbottensnytt/juholt-det-ar-fullbordat

  4. Caroluz skriver:

    Dubbelgillaz

  5. Sigge skriver:

    Caroline Nuse: HAHAHAHAHAHAH!!! TACK för det skrattet!!!

  6. M skriver:

    Åå har också önskemål om poddämne! Du som ju verkar ha koll på blondinbellas killar (hehe): odd var på nyhetsmorgon igår o pratade om nåt nytt nätverk för pappo, där föräldralediga pappor kan hitta andra föräldralediga eftersom de är så ”utanför samhället” o det finns läkare som svarar på pappas frågor etc. Är så dubbel till detta, är ju skitgött att pappor blir mer närvarande o om det där får fler pappor att vara föräldralediga så är det ju toppen, men det är ändå nåt som SKAVER i mig.. Både du o Martin har ju vettiga åsikter, så ni kanske kan har lite bra tankar om det. O btw: ska martin vara föräldraledig??

  7. Linda skriver:

    Japp,supermysigt!

    Lyssnade på förra podden innan. Kommer ofta på mig själv med att sitta och nicka instämmande åt det ni säger.. Bra att vi tycker så lika :)
    Och jag älskar när ni snackar Björn Ferry :D
    Tack för att ni gör denna fantastiska pod <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg