Torkar naglarna

18:25 2014-12-05

bild_2014-12-05_kl._17.06.jpgbild_2014-12-05_kl._17.09_2.jpg

Kolla på mä!!! Har locka håre och målat små-naglarna mina. Synd bara att jag gjorde gelnaglar för 5 veckor sen som VÄGRAR släppa?! Så jag är alltid skrovlig under allt nagellack…… får liksom inte bort det på något sätt. Plus narigaste nagellbandet i Sverige. Fast det vet ni ju redan *äter dem*.

JAHA! Nu bär det iväg på middag. 

Hoppas ni får en härlo freda!!!!!!

9 kommentarer | “Torkar naglarna”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emmy skriver:

    Så himla SNYYYGGGGG!!!!!!!!

  2. Mallzbrallz skriver:

    Men alltså TJUSIG!

  3. mb skriver:

    Ok. Ska förklara det här lugnt utan att bli arg. VAD DU ÄN GÖR SLIT INTE BORT NAGLARNA. Som så många gör……….. Akryl/gel är ingenting man skaffar en gång och som sen bara försvinner av sig självt, och att slita av dem är aldrig ett alternativ eftersom att det skadar nageln. Men, man kan ta bort dem själv hemma om man inte kan/vill göra det där man gjorde dem. Men nu har du gelénaglar (?) vilket betyder att du antingen har hårt gelé eller gellack. Har du gellack (något som penslas på som vanligt lack, ur en liknande flaska, men som härdas i lampa) har du en lättare borttagning framför dig. Då räcker det att fila ner så mycket du pallar (en såndär ”mjuk” fil som är rak på ena sidan och böjd på andra är lättast, tycker jag) och du kan använda 100/100 eller vad du nu hittar, bara försiktigt så du inte filar på din nagel. Så du filar så det blanka försvinner eller lite till och sen doppar du naglarna i aceton för det går snabbast, går att vira in naglarna i bomullstuss/folie men då brukar det ta längre tid. När materialet släpper kan du ta en träpinne och försiktigt skrapa bort. Har du gelénaglar, alltså den hårda gelén som ligger i en burk och som läggs på med pensel (och där personen senare ofta filar själva formen på nageln genom att fila på materialet osv), så måste du dessvärre fila bort rubbet. Och då kan du börja med en 100/180 fil på 100-sidan (den grövre, ju lägre nummer desto grövre) och ju närmre nageln du kommer desto försiktigare, för att sen byta till en fil med mer siffror pga mindre grov. På slutet kan du använda en buffer för att få bort det allra sista utan att skada nageln för mycket. MEN PLS SLIT EJ BORT NAGELN HUR FRUSTRERAD DU ÄN BLIR pga det sliter så jääävla mycket på nageln och kan förstöra den ordentligt.

  4. Emma skriver:

    Du kanske behöver en sån här ? http://www.coolstuff.se/Blasapa_Nageltorkare

  5. sara skriver:

    Asså vrf heter din tv-kompis transfrans på twitter? Är han trans? Annars tkr jag att det är väldigt konstigt o privvat..

  6. Maja skriver:

    Var är dina skor ifrån?????? SuperFINAAA

  7. Johanna skriver:

    1. Vart är dina ursnygga skor ifrån??!?!?! 2. Vart är simsdiamanten i metall ifrån?? Snyggaste jag sett vill ha nuuuu. PS. Slit inte bort naglarna, det blir kaos.

  8. Sofia skriver:

    Hej
    Jag undrar oxå var du köpt skorna! De ser ju perfekta ut. Pöss o kram

  9. Vicky skriver:

    *äter dem* haha orkar ej <333. samma här typ, har fina långa naglar oftast men river sönder nagelbanden pga stressad. sämst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg