JAG ÄR TILLBAKA!
Hade fullt upp igår med att *leva lajf* och dricka cava + spela mobilspel….. Idag tänkte jag börja dagen med en HÄRLIG helgfrukost i form av en eggs benedict. Hade gjort en så fin, slät hollandaise-sås men tyckte på slutet att den blev lite väl tjock. ”Om den blir för tjock, blanda ut med en skvätt vatten” hade Jonas Cramby skrivit i sitt recept.
Så jag gjorde det.
OCH DEN SKAR SIG.
Skrek ”kuken” såpass högt att jag fick ont i halsen. Nu står Anton i köket och ska göra en ny. Mina nerver klarar nämligen inte det här.
LYSTIRNG: Jag vill också meddela er alla podlyssnare att podden kommer ut på TISDAG KVÄLL den här veckan. Jag har ju Guldbaggen hela måndagen vilket gör det svårt för oss att spela in. Och idag finns inte heller någon tid. Kanske hade hunnit nu på morgonen OM inte såsjäveln skurit sig……….. MEN MEN. Kan dock lova att nästa pod kommer bli en succé! Vi har bland annat fått svar från ”Lovisa” som utvecklat sitt resonemang kring demoner och djävular i alla religioner utom kristendomen (…)
Dessutom är jag skyldig några personer en ursäkt pga min ”rant” om töntiga kommentarer. Ser verkligen fram emot att spela in denna lelle poddis.
PUSS älskade ni.
HANNA!!!! Hur går övergången från sims 3 till 4an? KOMMER TILL MAC I FEBRUARI ÄR HELT SKAKIS
Och så vill vi ju höra allt smaskigt skvaller från guldbaggen i podden!!!
Tips om sås skär sig: sätt den (skålen med sås) i ett varmvattenbad och fortsätt vispa i all fucking evighet så kan det bli bra igen.
Hahaha känner igen mig allt för väl i att någon annan får ta över pga svaga nervr..
du är inte skyldig nån nått längreeee! haha håkan hellström-låt. var tvungen.