NYTT PODCASTAVSNITT: ”65. Internetkarisma :-)”

23:42 2015-01-27

Nuså! En dag försenad kommer här veckans pod

Blev en riktigt FIN pod tror jag. Vi snackade bland annat om:

Guldbaggegalan bakom kulisserna, mitt misslyckade selfieförsök med carl einar heckner, jag försöker förklara min ”rant” mot töntiga kommentarer på insta och ber om ursäkt till de som blev ledsna, internetkarisma, tårar, smileys med näsa och studentflak + massa massa mer!!

Du hittar den på iTunes och apparna Acast, Podcaster och Beyondpod. Mediterar det, äger en solfjäder och hatar iphones? Tryck då på play här: 

25 kommentarer | “NYTT PODCASTAVSNITT: ”65. Internetkarisma :-)””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Johanna skriver:

    Åh fina Hanna! Sitter här med tårar i ögonen. Du måste inte vara perfekt!! Dina ångest- och utlämnande inlägg har varit värdefulla för lilla ångestladdade jag. Fortsätt bara göra och skriva vad fresen du vill. Den är din blogg och din pod. Vi gillar ju dig vad du än tar dig för! Ja, tar mig friheten att tala för alla oss låtsas-internet-kompisar. Kram och heja heja!!

  2. Ninni skriver:

    Hanna! Du är bäst! Kändes som när man hör en vän gråta på andra sidan luren när du grät i podden! Hallå! Du får vara helt den du är utan att ursäkta dig, och alla dessa människor som tycker du är ”dryg” ska ta en insikt i sig själva och inse att om dom visade ALLA sidor av sig själva som du faktiskt gör för oss, så skulle det inte bara vara helt perfekta sidor utan både underbara och ibland dryga. Jag är fan dryg jätte ofta och ALLA är det ibland också och jag känner bara igen mig mer i dig av att du visar hela dig! Dessa människor är ju elaka som ens säger så till dig = dom är ju likadan som dom påstår du är isf? Älskar dig!

  3. Baby jj skriver:

    Oj vad du är upp bland molnen, tycker de gick sååå dåligt från röda mattan, så amatörmässigt!? Gillar dig men detta var liksom skämskudde rakt igenom! Mådde dåligt över att du skulle må dåligt över detta idag, ville bara rädda dig men sen lyssnar jag på podden och ba????? Eh, kom ner på jorden och var så bra som du faktiskt är och kan!
    Hanna var den bra personen som du är/vill vara, ta de lugnt med allt partande som kommer med jobbe och håll fötterna förfan på jorden!!
    Massa kärlek hoppas du inte tar detta rage helt fel vill dig väl men kände mest att produktionen kunde vart såååå mycket bättre!! Du å!
    Nåväl!
    Peace!

  4. Karin skriver:

    Alltså förlåt men kommentaren ovanför från ”Baby JJ”?? ”Vill dig väl” säger du men trots det så bara måste du påpeka att ”oj vad du är uppe bland molnen” och att du tyckte att ”de gick sååå dåligt från röda mattan” och att det var ”amatörmässigt” och så skriker du åt Hanna att hålla fötterna ”förfan på jorden!!”? Ser inte riktigt var nånstans det är du vill Hanna väl, låter snarare som att du är ute efter att trycka ner henne :) Om du faktiskt vill komma med konstruktiv kritik går det att framföra på så många bättre sätt än det där. Bara ett tips!

  5. Julia skriver:

    Har följt dig så himla länge, men ej skrivit något direkt tidigare. men FAN va du är bra! Tycker det är så otroligt hårt klimat överallt. Skulle aldrig våga göra vad du håller på med just pga det. Men du gör det så bra. Så mycket bra jag känt genom din pod och din blogg och diG! Du ger så mycket härlighet till mitt liv.

  6. josie skriver:

    haha baby jj, hur kan man vara så dum? hur skulle man ens inte kunna ”ta detta rage helt fel”?. sluta säg till hanna vad hon ska och inte ska göra. usch. skämskudde rakt igenom på dig för fan.

    heja hanna! <3

  7. MK skriver:

    Fina Hanna, vad rörd jag blev av podden! Jag var en av dem som blev lite paff över förra avsnittet just på grund av hur annorlunda jag uppfattade dig i den och blev liksom lite ledsen av det som sades.. Men nu lyssnar jag på senaste avsnittet och känner igen mig nå jäkulst i det du säger – det är så himla lätt att själv tro att när man skrattar bort saker så förstår alla vad man menar med det och no big deal, sen visar det sig att alla tolkar in allt möjligt i det. Jag är precis likadan nämligen, tycker själv att jag är så glad och trevlig, kanske just för att jag har nära till skratt, sen får jag höra av vissa att de trodde jag var en bitch när de först träffade mig?! Tänk vad många som fortsätter tänka så för att de aldrig lär känna en på riktigt! Eller nej förresten, tänk inte på det, ger ju ingenting alls hehe.
    Hur som helst är min poäng att du har så himla rätt i det du säger i den senaste podden – du gör en jäkla massa bra saker och delar med dig av så mycket! Du är inget helgon och räddar liksom inte världen – men det stämmer ta mig tusan inte in på någon. Det lilla kan göra så jäkla mycket för rätt person! Har själv mått bättre av mycket du skrivit just på grund av hur mänsklig och ärlig du är. Massor med pepp och kärlek till dig <3

  8. emilia skriver:

    vad hände med lovisakommentaren???

  9. My Cecilia skriver:

    Känner mig lite som en stalker när jag kommenterar osv (eftersom jag vill egentligen att vi ska bli kompisar haha) MEN kände ändå att jag ville/var tvungen att skriva: Jag såg hela sändningen från Guldbaggen och du var GRYM. Satt själv och tänkte på hur jävla svårt det måste ha varit med så många bollar i luften, men du skötte det skitbra! Sen vill jag bara hålla med alla andra ovan, utom ”Baby JJ” (fucking wierd)…………… Ingen är perfekt och det är ju det som gör en ”perfekt” (hej klyscha!) Men sant! Typ Hannah i Girls, ÄLSKAR henne även om hon har sina brister. Och det är ju just bristerna jag älskar. På samma sätt som att vi som lyssnar på podden/följer bloggen alltid kommer heja på dig (och vilja vara din vän) även om du inte är mer än människa. Det är ju just DET vi gillar! Lägg inte band på dig för att du får lite kritik av annat folk som inte fattar grejen. Och vi VET att du har gjort och gör skitmycket braiga grejer för dig själv och andra i livet. Det ena behöver ju inte utesluta det andra! HEJA DIG.

  10. Baby jj skriver:

    Oj vad du är upp bland molnen, tycker de gick sååå dåligt från röda mattan, så amatörmässigt!? Gillar dig men detta var liksom skämskudde rakt igenom! Mådde dåligt över att du skulle må dåligt över detta idag, ville bara rädda dig men sen lyssnar jag på podden och ba????? Eh, kom ner på jorden och var så bra som du faktiskt är och kan!
    Hanna var den bra personen som du är/vill vara, ta de lugnt med allt partande som kommer med jobbe och håll fötterna förfan på jorden!!
    Massa kärlek hoppas du inte tar detta rage helt fel vill dig väl men kände mest att produktionen kunde vart såååå mycket bättre!! Du å!
    Nåväl!
    Peace!

  11. IS skriver:

    Altså Baby JJ snälla gå och trampa på en lego-bit eller nånting :))))))) Det här är liksom inte ens konstruktiv kritik, utan bara taskigt. Lyssna inte på hen Hanna, du var otroligt duktig på röda mattan! Jag gillar att du är mänsklig, du är den gölligaste master ever <3 <3 <3 <3

  12. Emma skriver:

    Tänkte bara säga att jag tycker du är så härlig. Härlig och ärlig. <3

  13. Emma skriver:

    Och tycker också du va grymt bra!!!

  14. Magzor skriver:

    Alltså Hanna, vill bara krama om dig! Anledningen till varfør jag år efter år, månad efter månad, vecka efter vecka och dag efter dag klickar mig in på din blogg är för att du är du! Du är så jävla bra Hanna, verkligen så jävla bra. Jag vet inte liksom inte vad jag ska säga, för jag blir så matt och irriterad på folk som inte kan bete sig. Fan Hanna, don’t change. Du är bäst.

    Kram!

  15. Alva skriver:

    Du är bäste i hela världeN! Din blogg är bäsigast av allt och podden äger!! Du är mer Queen än Beyonce

  16. Angelica skriver:

    På tal om flakvärdar så var en tjej i min klass storebror och hans kompis flakvärdar för oss och dom två blev fullast av oss alla, så kör på!

  17. Sofia skriver:

    Hej Hanna! På tal om podden så vill jag bara säga, att du har vart en stort och viktig del av det som blivit mitt *feministiska uppvaknande*, så som Martin nämnde i podden, och som du förmodligen varit för flera andra än bara mig. Och det antar jag att du förstår att det betyder så himla mycket. Kram!

  18. Erica skriver:

    Du är så bra och VIKTIG Hanna, min ABSOLUT störta förebild. (<-- Hahha alltså orkar inte att Anna Books skrivstil smittat av sig på mig) Superfin pod, så fin ursäkt och förklaring osvosv. FAN vad du inspirerat mig och gjort mig till en rolig och "skön" persona. Puss

  19. Emma skriver:

    Vad har Fredrik Wikingsson och Anna Book gemensamt? De skriver likadant

  20. aggebagge skriver:

    Hanna!!! Ville bara skriva å säga att jag tycker du var SÅ fantastiskt bra på guldbaggegalan! Hoppas du redan vet om det och att du var NÖJD och STOLT över din insats!! Älskar såklart podden å bloggen, för att du är som du är och för att du gör så mycket viktigt å öppnar så många ögon för feminism, racism och en massa andra intressanta ämnen, samtidigt som du ger mig (och en massa andra) skratt å hopp å tröst i alla lägen <3333333 tack för allt (hitintills) så mycket kärlek!!! Ha de bäst

  21. Nino skriver:

    haha asså baby jj vilken otrevlig person som vill trycka ned andra men slippa dåligt samvete genom att dölja det i snälla små tillägg som ”massa kärlek” efter att totalförolämpa. Hejdå baby jj du är en översittare och troligtvis en sån som trycker ner dina vänner för å må bättre över dig själv, alltså en energitjuv. Är alltid härligt att rensa bort sånna som du från sitt liv <33333

  22. Karin skriver:

    Satt och bölade på tåget som den tönt jag är. FAN vad du är bra
    (du är anledningen till mitt *feministiska uppvaknande* också!)

  23. Lineriet skriver:

    Oj nej. Grät nästan när du grät. Blir nog kalas ska du se. Keep it up!

  24. Jonna skriver:

    Du är bäst. Du var skitbra på Guldbaggen och skitbra svar på all (både förtjänt och oförtjänt) kritik. Hoppas folk säger det IRL också. Keep it up!

  25. Agnes skriver:

    åh du är så himla bra, ingen är perfekt och det är det jag verkligen älskar med den här bloggen för du är så mänsklig. Jag tror super många kan känna igen sig i dig och så. Du är så modig som vågar öppna dig inför så många människor men samtidigt är det säkert krävande för dig också. Massa kärlek till dig. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg