PJUH!

11:10 2015-01-27

TACK ALLA NI SOM PEPPADE OCH BERÖMDE! Att leda röda mattan LIVE i nästan en timma var utan tvekan det svåraste, men också det roligaste jag gjort. Höjdpunkter: jag fick en puss av Kjell Bergqvist för att sedan kalla han gubbe? Jag berättade att det fanns ”fler städer i världen” förutom Paris, jag bräkte, visade typ tutten, ställde den helt random frågan ”sååå hur länge har du skådespelare då?!” mm. Backstage fick jag skäll av Carl Einar Heckner när jag ville ta en selfie pga ”kunde förstöra hans trick”. Ops. MEN KUL VAR DET!

14 kommentarer | “PJUH!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofie skriver:

    Du var grymt duktig Hanna!! Kändes så säker och verkade inte speciellt nervös :) Kramar

  2. Jennifer Sandström - resor, kärlek & drömmar skriver:

    Tittade endast för att du programledde och jag är så imponerad av dig. (Det, trots att jag var en av de som upprördes av förra podden…) Du har en fantastisk förmåga att prata med/intervjua folk och på ett så jordnära och naturligt sätt. Älskade att du frågade ”hur länge har du skådespelat?” och han fick dubbelkolla typ TVÅ gånger att det verkligen var vad du frågade, haha – nytänk inom journalistfrågorna ;)
    Tror du på fler jobberbjudanden efter denna insats???

  3. Malin skriver:

    Funderar på det här med reklam och public service… Man får ju inte nämna företag eller märken, men artister, författare och filmmakare går bra trots att det också gynnar deras ”produkter”. Så typ enskilda designers är ok (pratar man ju om på Nobelmiddagen och alla kungabröllop) men inte typ H&M… Hur är det då med typ Christian Louboutin eller Chanel? Det är ju både en person och ett märke. Tänkte bara på det igår när du frågade om folks klänningar/parfym osv. Nån som vet hur det fungerar?

  4. ida skriver:

    Du var GRYM!

  5. Li skriver:

    Jag hoppas på en pod ikväll pga ligger hemma och bara gråter (PMS), och plugget ba hopar sig. Vill somna som ett barn till ljudet av dig och Martin.

  6. moa skriver:

    HAHA alltså det var så kul och du var så bra! skrattade högt när kjell bergqvist skulle gå och sa hejdå och tittade på dig och du ba * vänder dig till kameran* och typ PIPER ironiskt -hejdå du ha det bra på dig.. hahahaha så gööttt nonchigt!!

  7. B skriver:

    Vet inte om det bara är jag men jag fick typ en dålig vibe av David Dencik, Sverrir och Mikael när du pratade med dem. Som att de inte riktigt kunde bjuda på sig själva och var lite för coooola för att bli intervjuade eller något. David såg lite kränkt ut när du frågade hur länge han skådespelat, som att det borde vara en självklarhet att en har koll på honom? Kan ju iof varit så att de var nervösa såklart! Kjell var göllig i alla fall! Din min efter pussen <3

    Tycker i alla fall att du var grym, du förde dig naturligt och hade en härlig utstrålning! Har typ förutfattade meningar om att filmfolk (speciellt skådespelare) är lite dryga så jag hade nog varit livrädd i din sits och förmodligen spytt i någons ansikte av nervositet. Så tummen upp för dig!

    Kan du inte fortsätta recensera Girls avsnitten förresten? Tyckte du gjorde så bra analys sist och jag är ensam i utlandet och har ingen att prata Girls med :(

  8. Evelina skriver:

    så jävla BRA och HÄRLIG <3

  9. Emilia skriver:

    B, ååååh jag håller med dig! Tyckte också de tre kändes så dryga :( Men Alexandra Dahlström kändes underbar!!!!! Och Roy Andersson var så gullig?? Inte alls gubbig.

  10. Kajsa skriver:

    Jag älskar dig!! Kollar på guldbaggens röda matta i efterhand, nu, enbart pga dig. Önskar att du kunde få göra så mycket mer sånt här. Hundra procent självisk önskan eftersom jag aldrig skulle behöva skämmas under intervjuer då.

  11. Ester skriver:

    Grymt jobbat! Är ledsen men kan inte släppa din klänning GAAAAH Woman power. men vill veta vem som har gjort den?

  12. Emmy skriver:

    Himla snygg klänning! Viktig fråga – körde du utan bh eller kan du tipsa om någon bra variant för klädesplagg med denna typ av långa urringning! Tack!

  13. Mi skriver:

    du va ju go som fan!! men viktigast ändå KLÄNNINGEN. snygg så jag dog lite, vill ha den, bo i den, dö i den. VART FINNER JAG DEN GUDOMLIGA KLÄNNINGEN?

  14. Mia skriver:

    Åh jag var scenarbetare åt Carl Einar en gång. En mycket skrockfull person. ”Rör inte dem, gör inte så, sitt inte i närheten av den” Och jag va ”MEN HUR FAN SKA JAG KUNNA BYGGA DIN JÄVLA SCENJÄVEL OM JAG EJ FÅR RÖRA NÅGOT? ??!!!!”

    Nä. Det sa jag inte. Men jag kände så i själen. Sen fick jag en kram när jag agerade ”blomsterflicka” i slutet av föreställningen. Och så var allt förlåtet. Han luktade gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG