Spelar in pod med farsan till denna

17:50 2015-01-12

Alltså! Den här goklimpen vill jag göra en GRYTA av. Mmmm. Ikväll innan midnatt kommer ett nytt avsnitt ut av HanaPee’s otroliga podcast, som jag gör med farsan till Bo. Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna Acast, Poscaster och Beyondpod. Vi älskar er drygt 20 000(!!) som lyssnar!

18 kommentarer | “Spelar in pod med farsan till denna”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. R skriver:

    Och VI älskar ER! (men inte ditt bloggverktyg uäää)

  2. emma skriver:

    älskar att det står boo på hans byxor!!!!! älskar er!!!!!

  3. Lovisa skriver:

    Hej Hannapee! Jag lyssnar mycket på din och Martins podcast! Jag gillar den starkt speciellt er glada och påhittiga personligheter! Men nånting jag har lagt märke till på de flesta avsnitt är sättet du vill provocera Martins föräldrar. Bara för att de är kristna? Av alla människor på bröllopet så ska du just provocera de kristna? Jag har förstått att du gillar diskussioner därför undrar jag om Martins föräldrar hade varit muslimer istället, skulle du då klä ut dig i heltäckande slöja och förlöjliga deras tro då? Eftersom du kan förlöjliga Jesus Kristus. Jesus var den vänligaste människan nånsin funnits och han har aldrig gjort nånting ont, inte ens ljugit, det finns alltså ingen grund av att hata honom! Du kanske har fått se fel kyrla som inte är Guds(katolska kyrkan är djävulens verk). Som det står i Bibeln så hatar världen oss kristna men det är eftersom ljuset inte kan vara med mörkret. Därför vet jag dina just dina resonemang och handlingar. Det jag vill komma fram till är att jag vill ge dig en tankeställare, skulle du förlöjliga den muslimska tron? Jag tror inte du skulle göra det eftersom det är mer accepterat av världen då det är satans verk, du skulle skrämmas av att göra åtlöje åv de muslimska. Hur tänker du kring detta?

  4. Olivia skriver:

    Söt Booo!<3

  5. Emma skriver:

    Hahaha sjukaste kommentaren av Lovisa här ovanför…???

  6. Anna skriver:

    menar du inte………..

    boklimpen

  7. Ellen skriver:

    Asså, sveriges gulligaste unge?!
    Lyssnade på ett (riktigt) gammalt pod-avsnitt idag, där ni pratar om att människor gillar antigen barn eller djur, varpå Martin säger att han HATAR både djur och barn. Lite nyfiken på hur detta utvecklats sedan Bo kom till världen. Gissar ju på att Martin inte direkt hatar Bo, men hatar han fortfarande andra barn? Eller har Bo gjort honom till en älskare av alla barn? Vore kul om ni tog upp i podden! :D

  8. Ellen skriver:

    Men alltså vaaa <3333

  9. Emilia skriver:

    Så konstig kommentar från lovisa…….?

    Jag älskar i alla fall er pod! ÄLSKAR när Martin imiterar diverse människor och ÄLSKAR när du imiterar din mamma!!!!!!!! Jag lyssnar alltid när jag är på jobbet och ibland får jag låsa in mig på toaletten för att jag skrattar så mycket.

  10. Linda skriver:

    Gulle Bo! Och gulle Hanna såklart :)
    Lyssnade på förra podden innan och alltså.. ni SKA vinna ett podpris för ni är BÄST!

  11. ida skriver:

    Bo!! <3 (och då har jag ändå två egna ungar)

    Och Lovisas kommentar? Måste vara ett skämt?! När har Hanna sagt att hon ska förlöjliga Jesus? Hon är rädd för Martins mamma, att hon inte ska förstå de ironiska skämten hon kommer dra på bröllopet. Eller har jag missat Jesus-hat två?

  12. Kristina skriver:

    Hurra! :D

  13. alexandra skriver:

    men gulligaste bebben. älskar också eran podd och tror nästan att jag älskar när du härmar din mamma ännu mer. hon verkar vara ett sånt himla original? kan väl inte vara annat när hon givit liv till master.

  14. Hanna Watson - nygift i Kanada skriver:

    Men OJJJ va lik sin pappa!!!

  15. Sanna skriver:

    Lol ”Lovisa”. Så uppenbart trollande.

    Men seriöst så hade det varit spännande med en diskussion om tro och religion i poden.

  16. Sofia skriver:

    Alltså det där är en gullig unge!!!

  17. tilde skriver:

    den där ongen e så jäkla söt!!!!!!!!! snälla starta nån slags ”serie” med veckans selfie med bo skulle var U N D E R B A R T

  18. gina skriver:

    var det martin som inte gillade barn :D ? lyssnade nyligen på några av dem första poddarna där han sa att han varken gillade barn eller djur ^^ dock var detta två år sedan så klart man kan ändra sig :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla