Tillbaka på jobbet dårå

22:30 2015-01-07

HAHA? Ser EXAKT ut som först mamma och sen pappa på de här bilderna. Fy fan. Kan konstatera att det inte var min dag idag. OBS! Ser GÄRNA ut som stamcellerna i min ålder, men inte när de är 60+…… Nåväl. Första jobbdan idag som började med ett så jävla KUL spåningsmöte med redaktionen. Sen mötte jag upp chef-Klara på Riche och slutade (som vanligt) i hennes soffa med ett (4) glas rött i handen. Livet i Stockholm ändå, funkar ju helt ok alltså.

PS. Min polare Johanna vill att vi ska göra nån liten ”klassiker” i år och tycker att det är rimligt att vi ska cykla 10 mil……. KAN man ens göra det? Har så svårt att bedöma? Jag blir i nuvarande tillstånd riktigt trött efter ca 8km cykel. Kan ni bara säga hur mkt man borde träna?

10 kommentarer | “Tillbaka på jobbet dårå”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Julia skriver:

    En del i mitt projektarbete var att cykla en längre sträcka. Ena dagen cyklade vi just 10 mil och det tog typ 12 timmar, men då hade vi cyklat dagen innan så var trötta o hade ont i röva + tog mat- och fikapauser hela tiden + hade typ 15 kilo packning. Var helt otränade innan och hade inte laddat upp på något sätt (åt pizza alla dagar lol). Så ja master, du klarar 10 mil! Jag tror på dig hehe

  2. Mikaela skriver:

    Det klarar du! Behövs inte så mycket träning som en kan tro. Själv tränade jag, vad jag trodde, alldeles för lite men blev egentligen inte slut förrän efter 8 mil och då var det ju ändå snart slut så då trampade jag på ändå. Vi cyklade på 4 timmar (lite mindre än 5 timmar med pauser). En (eller iaf jag) blir grymt mycket mer motiverad av att cykla med en massa andra. Hade då innan cyklat som längst ca 4 mil, så nemas problemas master, you can do it!

  3. agnes skriver:

    Klart du klarart! Hade ej tränat men åt ASMKT choklad på vägen så gick det. OBS ANVÄND SOLKRÄM UNDVIK CYKELBYXBRÄNNA!!!!!! :((((
    [img]http://scontent-b.cdninstagram.com/hphotos-xpf1/t51.2885-15/10467893_1428919997379080_1861888966_n.jpg[/img]

  4. Matilda skriver:

    Du klarar det absolut! Cyklade Tjejvättern utan någon excessive träning, kanske friskis 2 ggr i veckan, lite sömn natten innan och helt utan racercykelerfarenhet på drygt 4 timmar inkl pauser. Bäst av allt: det var SÅ HIMLA KUL!!!!

  5. Marie skriver:

    Hej! Apropå cykling. Kolla in min kompis från Sundsvall som ska cykla jorden runt bl.a. till förmån för kvinnors rätt!
    http://www.thebikeramble.com/

  6. Majsan skriver:

    Vad kul att du ska köra tjej-klassikern! Jag har själv gjort vanliga klassikern, cyklat till Paris tre gånger samt 3 stycken Ironman :) Hör av dig om du vill ha hjälp med träningen!! Pöss

  7. K skriver:

    Vad kul! Klart du klarar 10 mil! Det är mycket lättare än man tror, så länge du har en OBSOBS VIKTIGT: SKÖN SADEL. Innan jag cyklade mina första 10 mil (förra våren) trodde jag aldrig att jag skulle klara det, och det var tungt som in i helvete på slutet men DET GICK. Och för varje längre tur går det lättare och lättare, och då kör jag ändå fastnav samt oväxlat, alltså bara en cykeljävel rätt upp och ner.

    Angående att förbereda sig inför sina 10 mil så räcker det med att du kör några längre turer, jag skulle säga att sätter du 4-5 mil i ett svep vid ett par tillfällen så sätter du garanterat 10. Och då kan du också känna av hur sadeln känns osv.

    Åh, helst skulle jag vilja att ALLA cyklade – det är så himla himla roligt! Utan att överdriva skulle jag säga att det förändrat hela mitt liv och min inställning till det, jag behöver liksom inte ens gå i terapi längre?!

    Aja, vill ej låta som en nyfrälst men kör i vind! Jag hejar på dig!

  8. hanna skriver:

    jag skulle göra tjejklassikern men bara cyklingen blev av av olika anledningar (kan ha varit så att en och annan bakfylla satte stopp). men! tränade verkligen inte så mkt innan. körde lite spinning och så, men inte överdrivet mycket, klarade ändå att cykla 10 mil på ungefär 4,5 timme eller nåt i den stilen :) det var trevligt faktiskt, fin utsikt över vättern! och så får man ju stanna på depåstoppen och äta/dricka lite om man känner för det!

  9. Anna skriver:

    Håller med samtliga ovan. För mig tog tjejvättern (10mil) 4 timmar typ inkl pauser.
    Jag tycker dock att jag körde på ganska mycket, men jag hade inte cyklat knappt nånting innan faktiskt!
    Rekommenderar tjejvättern supermycket ganska mycket pga alla grymma tjejer (även om man kan säga vad som helst om namnet och konceptet så är det sjukt kul att bara vara omringad av kvinns!) men kanske främst pga den otroligt vackra miljön! Hade aldrig vart runt Mottala förrut och det var så himla fint! Minst mest den otroligt vackra och stora bokskogen vi cyklade i under typ 30 min. Kändes som en saga. Annars var det massa fina fält osv.
    Görä!!

  10. Frida skriver:

    det är inte alls så jobbigt som en kan tro! En blir riktigt peppad av allt folk och ståhej runt om så en tänker inte riktigt på att det är 10 mil! Jag hade tom kraft att spurta i slutet! Mkt stolt över det! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG