VINTRA – THOSE NIGHTS

19:02 2015-01-30

 

Min kompis Kattis är grym!!!!!!!! Idag släppte hon denna låt + video. Älskar låten???????? Nynnar på den konstant one of those one of those niiightss…..

En kommentar | “VINTRA – THOSE NIGHTS”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Milla skriver:

    Hej! Jag håller på att lyssna igenom era podcastavsnitt pga håller på att skriva massa uppsatser och behöver något bra och roligt att lyssna på i bakgrunden. I ett av era gamla avsnitt så berättar du om en vän till dig som döpt sin dotter till Bo och att du tycker det va så fint namn på en tjej, sen frågar du Martin om han tänkt sno det och döpa sitt barn till det (vid denna tidpunkt så var josefin gravid) och Martin gav ett rätt undanflyktigt svar. Och ja, nu vet väl majoriteten av oss som lyssnar på er podcast om att deras son faktiskt fick namnet Bo! Blir bara nyfiken om det är så att namnet redan var bestäm då? Om inte så är det väl ännu något som Martin har att tacka dig för? Sin sons namn? Hur som haver, tack för en sån himla fin podcast som finns där och underhåller under alla dessa trista pluggtimmar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla