Jag e sjuk…………

15:43 2015-02-02

sjuk_m_mossa.png

Älskade ni!

Drömde jättekonstiga feberdrömmar inatt (bland annat om Göran Greider) och har nu jättejätteont i tinningen??? Plus halsen. Känns förjävligt. Men är på jobbet ändå för det är så mycket att göra. HELVETE vad jag alltid blir sjuk under de minst passande tillfällena.

Aja. Äter massa echinagard och använder min halsspray med torskensym. Är beroende av den. KAN eventuellt blivit imun mot den. Hoppas ej. Kanske förvandlas till en torsk då.

Blurp blurp.

 

4 kommentarer | “Jag e sjuk…………”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ellen skriver:

    Jag är likadan, skruttigt immunförsvar och blir sjukt så fort jag haft det stressigt och fr mycket att göra et tag.. Inte för att vara den som är den, men ofta är det ju ett tecken på att varva ned lite när man blir sjuk sådär ofta.. Krya på dig ordenligt nu och håller tummarna för att du slippper bli immun!!!

  2. Nina skriver:

    Jag håller med Ellen som kommenterat tidigare. När man blir sjuk ofta så är det något som man måste ändra på. Fundera ett slag på: hur är din stressnivå? har du roligt? hur vårdar du din kropp just nu? vad matar du den med? får den röra på sig så den blir lite svettig?
    Tankar från en i sjukvården.

  3. ANNA RÖD - Nörd & Filmskapare skriver:

    Är i samma sits Hanna! Fast jobbar mitt sista pass på en vecka idag, men däremot ska jag hem å mysa :(((.
    Nu tror jag att det är för att jag hängt med förkylda människor, men som de ovan säger så tror jag sjukdom ofta kommer pga stress och du verkar stressad :(. Försök kika på ditt schema, eller komma på ett system för dina dagar och se över vart du kan ta pauser eller vad du kan ändra på för att få ner stressen.

  4. Linnea skriver:

    Hej Hanna! När en är stressad så kan en bita ihop väldigt mycket i sömnen, pressa tänderna mot varandra, vilket kan resultera i smärta från tuggmuskulaturen. En av tuggmusklerna är temporalismuskeln som sitter i tinningen och kan kännas som huvudvärk när den jobbat för hårt. Det finns massa avslappningsövningar för bettet som en kan göra, för att låta tuggisarna vila. Alternativt skaffa bettskena. Puss och kram /tandläkarn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla