Kvinnan med överreaktionerna

13:28 2015-02-16

I lördags gästade alltså Rickard Olsson vårt Mellosnacksprogram på SVTplay. I inledningen av programmet så överraskade jag honom med en typisk Vem Vet Mest -fråga ”Vem vann första melodifestivalen 1958?”, en fråga jag inte förberett honom på. Och han svarade rätt! Inte så jättemärkligt egentligen. Svaret var Alice Babs och är man det minsta nördig i Melodifestivalen så lär väl det vara ett svar de flesta kan.

Men detta innebar inte att jag inte tog tillfället i akt och dramaqueen:a loss. Herregud vad jag kan överreagera och vara lättimponerad ibland. HAHAHAHAHAAAA…….??? Och det är faktiskt helt ärligt. Så fort nån besitter lite kunskap så är jag där och APPLÅDERAR. Tog stillbilder på mina reaktioner så att ni verkligen ska få se:

chock1.jpgchock2.jpgchock3.jpgchock4.jpg

 

…..det här kan vi kalla en överreaktion va?

En kommentar | “Kvinnan med överreaktionerna”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. IS skriver:

    Hahah ni är så bra, och Parisa var jättehärlig (og ni var så SNYGGA), men gud vad dryg vissa av kommentarerna från dom andra två snubbarna var????? Haha, dudes ibland asså…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG