Snyter mig och ser antikrundan

22:51 2015-02-05

bild_2015-02-05_kl._22.34_3.jpg

I’M BACK NANANANANANANA

Förlåt för usel bloggning. Men på lördag är det ju PREMIÄR för Det fantastiska och helt inofficiella mellosnacket med Hanna & Frans och jag jobbar ju en hel del med det nu. Det och snyter mig. Herre min je vad snorig jag är just nu. Missbrukar kortisonspray i livrädsla för att dra på mig en classic Päschon-bihåleinflammation. Tror jag har lyckats hittils iaf *peppar peppar ta i trä*.

Just ja! Vår vinjett har ju kommit ut nu också. Ledsen för frys-bilden. Eller nä, den är fan fantastisk. Hade dock ögoninflammation då vi spelade in :-((((( *alltid e d nåt*

5 kommentarer | “Snyter mig och ser antikrundan”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sabina skriver:

    Hahahaha!!!! Fantastiskt :)

  2. chrissy skriver:

    hahaha frysbilden <333 nån gulli klippar-anställd måste ju ha valt just den också tänker jag?? älskar hen. ps ser inte ens på mello i vanliga fall men måste ju kolla nu!!!! så det kan ni ju hälsa svt!! att om hanapee e med i deras program så ökar chanserna att coola personer (exempel: jag) tittar på'rom!

  3. Lupp skriver:

    Vill tipsa om nässköljning! Det är lite läskigt typ första gången men sen är det bara riktigt gött! Det hjälper väldigt bra mot bihåleinflammation. Och man slipper använda så mycket nässpray. Det är mer skonsamt. Man slipper vara täppt i näsan och man känner sig sjukt fräsch faktiskt =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg