Lördagsnatten åsså morgonen

11:29 2015-03-29

img_2980.jpgimg_2982.jpg

GOD MORGON

Vad är klockan herr lejon????? Alltid denna förvirring för mig. Har redan nog med problem att förstå klockan som det är. Skit samma. Viktiga är att jag och Frans hade en jättehärlig natt i natt. Vi lajvsände fylle-videoblogg för 1000 pers! Dvs. ni. Nu har jag raderat allt bevis på detta pga fick ångest.

Men ni som såg, ni såg. Tror faktiskt det var succé så lite ångrar jag dock deletandet….. Men ni vet, fick vargtimman kl 08 i morse.

Nu ska jag gå och möta Parisa i Skrapan. Hon ska köpa en kudde……… kul att man får hänga mé. Mamma och pappa är på väg tillbaka till Sundsvall nu och ikväll kommer Anton hem tjohooo. Fan vad härligt det har varit att få va med stamcellerna ensam, att få RÅ OM. 

Hoppas ni får en härlo sönda! Gör en gryta med något vettja! Ska jag göra om lusten infinner sig, så hit me with your gryt-tips om ni har några.

9 kommentarer | “Lördagsnatten åsså morgonen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. RebeckaD skriver:

    Ångrar nu att jag spelade sims inatt istället för att titta på er! Min favoritgryta är ganska enkel men supergod! Du behöver bara fyra ingredienser; maletkött, ris, svampar och bönor. Jag brukar köra med 800g kött så räcker det till nästa dag också, en påse ris, en burk bönor och en burk svamp. Koka riset, stek köttet, släng dit bönorna och svamparna och när riset är kokt rör du ner det med! Krydda med massor av vitlökskrydda och NJUT! Mvh: ditt största finska fan

  2. Discojullan skriver:

    Hacka en lök tills den iprincip är mos. Gör desamma med två vitlöksklyftor och en tomat/några körsbärstomater (kan ev ersättas med ca 2msk tomatpure).
    Fram med en wok, i med olja och fräs lök och vitlök mjuukt tillsätt 1msk curry och fräs 2min. Tilsätt 0.5-1tsk kardemumma och 0.5-1tsk kanel och fräs yttligare ca 1min, tillsättt tomat och fräs den lite. I med 4dl vatten, 1-2st buljongtärningar och en burk kikärtor, låt koka upp och koka 5min. Häll i 2dl yoghurt och låt grytan bli varm!

    Mmmmh servera med ris!

  3. el skriver:

    haha gud vad glad ja är att jag va uppe o kollade då! känns såå exklusivt att fått sett nu när du delete:at haha

  4. Victoria Sjöberg skriver:

    VAR ÄR MATTAN IFRÅN? Älskaren!!

  5. Hanna skriver:

    Ett stort tack från Amerikat! Fyllevideobloggen blev det perfekta sällskapet (och mitt enda) under min egen förfest! hahahha hade så jävla kul med er, ni räddade min kväll och såg till att jag var i perfekt MOOOOOD när jag mötte upp alla vänner down town!

  6. Sandra skriver:

    Jag gjorde en fiskgryta igår med saffran och vitlök och dooooog hur gott det var! Hade i laxbitar, torskbitar och räkor. Sen en klick aioli på och bröd till. MUMS!!!

  7. Mielo skriver:

    Vad sägs om asiatisk gryta med grönsaker, kokosmjölk och quornbitar? Typ hur gott som helst :)

    http://www.henniska.blogg.se

  8. frisivlju skriver:

    Skrek av skratt när frans nyss bloggade om att ”han vaknade av en prutt från loftet”. SKREK

  9. ebba skriver:

    älskar att ni har bäddat soffan med en filt som lakan <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG