Lörra e den bästa dan

12:46 2015-03-14

bild_2015-03-14_kl._12.36_4.jpgbild_2015-03-14_kl._12.35_3.jpg

 

JAG HITTADE DOM! De perfekta svarta boot cut -jeansen. Äntligen. De är av märket Neuw och jag köpte dem på Solo här i Stockholm. Nu äger jag tre jeans från Neuw (obs e fan inte sponsrad) och jag är så glad för att jag hittat en tillverkare som gör sköna jeans för oss med breda vassa höftknölar alt. bred vuvla men ändå spinkiga ben. Brukar ju aldrig få igen jeans över magen och höfterna, men nu så! 

I övrigt har jag packat och skrivit manus om varannat denna morgon. Anton har ju fått för sig att vi bara ska ta med handbagage för en vecka i Palma………….. såååattt….. men jag fattar, det känns skönt pga ska ju byta hotell mitt i veckan också. Vettefan hur jag ska få med min ”krämsamling” dock. Aja. Det ordnar sig.

Ikväll sänder jag sista Mellosnacket, gäster är bl.a. min favvo-komiker Josefin Johansson! Och så kommer youtube-imitatören Louise Nordahl och artisten Oscar Zia. Visste ni förresten att Oscar Zia har ett PERFEKT ansikte….? Alltså rent idealmässigt. Jag träffade han för ca 1 år sedan och var helt hypnotiserad av hans fejs. Ok…. han e 18 år…. kanske ska lugna mig………

Vill ni se hans fejs, min fascination över hans fejs och massa tyckande om Mellofinalen…? Kolla då på Det fantastiska (och helt inofficiella) mellosnackaet med Hanna & Frans 19.30 ikväll.

 

PUSS!!!

12 kommentarer | “Lörra e den bästa dan”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. hannah skriver:

    SÅ SNYGG!!!! Var är tröjan ifrån? Så parisian n exquisite

  2. Lina skriver:

    Ja var är tröjan från?? Jäättefin. Och kan inte du sälja din svartvita Filippa k-byxdress till mig? Hehehe

  3. Erica skriver:

    Gah så fint dedär va tillsammans då, följer trenden och frågar varifrån tröjan är (hoppas på nåt billigt ställe). Ha det bäst i Palma!

  4. Linda skriver:

    Oh.. både du och Josefin Johansson i samma program.. nästan för bra för att vara sant ju :)
    Ha en underbar semester!

  5. ebba skriver:

    blir besvärad av att ni hela tiden ignorerar louise. blir så stelt??

  6. erica skriver:

    hoppar på tröje-tåget. berätta nu!!!

  7. maja skriver:

    hallåååå!! blir typ gråtfärdig av P-A måste stå upp hela programmet. Har han någon liten pall bakom bardisken?? Har han NÅGOT att vila lelle kroppen mot? Känner han sig utanför? Mvh OROLIG

  8. Ellinor skriver:

    När jag ska ha med min krämsamling i handbagaget brukar jag köpa hundra små miniburkar och stoppa så mycket som jag behöver för resan i dem, så klarar de säkerhetskontrollen!

  9. HANAPEE SVARAR skriver:

    Ebba: va?!? Hon var ju med jättemkt? Alla kan inte ta ordet jämt.

    Maja: hahaha oroa dig ej, han har en pall!!

  10. emma j skriver:

    hanna! var är tröjan från? perfekta halsringningen!! pls master svara!

  11. LISUS skriver:

    HANNIIIIBANANIII!

    Snälla svara nuuuuuu, jag har letat efter en sådan svart tröja med den där perfekta halsringningen i över ETT JÄVLA ÅR!!!! snäääälllaaaaa svara nuuuuuu, var är den ifrån? Jag känner mig som en fån. Måste ha den om jag så måste ta ett lån. KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla