Återkommer

13:30 2015-04-19

Roligaste sändningen NÅNSIN hade jag igår. Men också den mest krävande. Toppade det hela med en fest och ännu mindre sömn. Nu ska jag kolla alla unbreakble kimmy schmidt!!!!! Återkommer till er mina älskade!

2 kommentarer | “Återkommer”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. BBBaaahhh skriver:

  Hej Hanna!!!!!

  Jag har ett problem och hade blivit så glad om du vill försöka hjälpa mig. Eller bara prata om egna erfarenheter. Och sedan linda in mig i pläd och vagga mig till ro.

  Jag är tillsammans med en person sedan 1,5 år, älskar den lille varelsen så otroligt mycket men ibland så undrar jag om man fortfarande är kär. Men samtidigt vill jag absolut inte vara med någon annan. Och är kanske antagligen kär men har det bara lite på lä(?). Och helt plötsligt börjar andra se fruktansvärt bra ut och det ger mig dåligt samvete att jag ibland vill hångla upp dom mot en vägg. Det ger mig ångest att inte förstå vad som händer och det skulle vara såååååå bra om du ville skriva lite om din och Antons relation (igen) och hur ni har klarat er igenom pissiga tider. Har du varit nära på att säga adjö? Varför gjorde du det inte?

  Tack o kram (& tacokram)

 2. Emma skriver:

  Fy fasen vilken snygg tröja!! Varifrån? Och kan du inte ha en bloppis snart? Vore så najs, älskar allt du har pårej. Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg