Frukostsällskap

09:12 2015-04-08

bo4441.jpg

bo4442.jpg

 

Titta vilka som överraskade mig i morse rå! Eller ok, visste att Ricky Martin skulle komma förbi, men att han skulle ha med sig Bo kom som en chock. Hann pussa han över hela huvet och nästan spänna sönder mina käkar i en gullighets-attack. KAN. INTE. SLUTA. KLÄMMA. PÅ. DENNA. BEBIS. !!!!!!!!!!!!!!!

I alla fall; FÖRLÅT för sen pod! Det körde ihop sig med lite teknikgrejer + andra saker. Men nu är det ordnat och den publiceras under denna dag. Det blev dock ett RIKTIGT BRA avsnitt. Tycker jag. Så jag hoppas ni förlåter oss. Podden kommer inte byta dag, utan kommer i fortsättningen publiceras måndag kväll/ tisdag morgon med vissa undantag förstås.

Annars då? Jo, jag har fått en vagel. Herregud vad den växer. Vad kan jag göra åt den????? Alla ni hobbyläkare där ute brukar ju sitta på bra svar. Hypo-Linso snackade om att ”skära bort den” (??) känns lite väl drastiskt va? Just nu är det som att jag har träningsvärk i ögat. Ja, alltid är det nåt JÄVULSKAP med mig. 

9 kommentarer | “Frukostsällskap”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna skriver:

    Jag som har haft en del vaglar i mitt liv och dessutom har en såndär klämfetisch brukar helt enkelt låtsas att det är en finne på fel palts och eh.. klämma den. Man får vara lite försiktigt så man inte råkar använda naglarna bara, gör tokigt ont då. Men ah känslan när varet rinner ut och smärtan försvinner… oooo….

  2. Cajsa skriver:

    badda med kamomillte!

  3. Helena skriver:

    Sminka dig inte, låt bli att peta, badda med vatten morgon och kväll. Hurra för podden!

  4. lovisa skriver:

    Hört att en ska ”gnugga” försiktigt med frottéhandduk så det har jag gjort när de poppat upp. Men som sagt – försiktigt. Men annars INGET PILL!

  5. Hillevi skriver:

    Ta en tops eller bommullstuss, blöt med KALLT (iskallt) vatten och håll på vageln i typ 15 sekunder. Upprepa två gånger. Då brukar den försvinna. Låter otroligt, jag vet. Men, det funkar för många!

  6. ida skriver:

    Har hört att man ska ha på av sitt eget spott. Har ej provat själv, så kan inte ge någon recension ang hur bra det hjälper.

  7. Matilda skriver:

    Läkarstudent hälsar att det är bra att hålla rent, man kan skölja ögat med koksaltlösning alternativt badda med en fuktad bomullstuss :D

  8. tess skriver:

    ”de e nå va ett” som mamma skulle sagt. KRYA <3

  9. heidi skriver:

    jag brukar klämma min som en finne, går utmärkt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG