Jag bjöds in till en ”contentbyrå”

11:03 2015-04-10

Hallå! För nån vecka sen fick jag frågan om jag ville praktisera på några jobb, jag svarade ja, och här hamnade jag. Tvingades alltså bära nån jävla kartong??? Men kul var det plus att jag blev lite kär i Rut…. Kolla in detta;

9 kommentarer | “Jag bjöds in till en ”contentbyrå””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Erica skriver:

  Fan va KUL de såg ut, blir sugen ju!

 2. Lise skriver:

  Hahahaha!!! Åååhhh. Du är så rolig, när du typ bara tittar in i kameran eller rör dig. Alltså, du är skitsnygg och allt sånt ytligt, med det sagt är din KROPP och dina ansiktsuttryck så jävla roliga. <3

 3. Lise skriver:

  OKEJ! SERIÖÖÖÖST! Bekräftelsekoden man får skriva in när man klickar på kommentera? För att Nöjesguiden arbetar med att undvika spam? Jag har mailat Nöjesguiden om det för typ evigheter sen men inte fått något svar, tycker det borde vara i samma steg. Jag skriver gärna in en kod men då vill jag göra det innan jag klickar på kommentera!? Är det JAG som anses vara en spammig person? För att jag länkar till min Instagram kanske? Prövar utan………….

 4. Lise skriver:

  JA! Det var därför. Nu fick jag en dejavu, dejavy? DÄJJAVY. Tror jag gjort exakt det här lilla ”experimentet” för nåt år sen. Jag får väl skita i att länka till min jävla instagram då. :)))) (OBS! Är inte arg. Bara frustrerad.) Kram!

 5. Therese skriver:

  Haha din min när hon sa att du skulle bära en kartong runt kvarteret :D :D

 6. Clara skriver:

  Men duu Hanna, låten som spelas i början o slutet av klippet, vad heter den??? Verkar asnice ju :)

 7. Linnea skriver:

  här kommer ett försök!! xoxo /din fanclub
  [img]http://i.imgur.com/RiJxt26.png[/img]

 8. emma skriver:

  ditt hår <3

 9. Li skriver:

  Bara jag som fortfarande inte fattar vad fan man gör på en content-byrå? Haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla