NYTT PODCASTAVSNITT: 75. Elitisterna

23:16 2015-04-20

Äh. Är alldeles för trött och psykiskt instabil för att orka återge vad som snackas om i den här podden. Den blev jättebra men har lite dåligt samvete över att jag låter kaxig, är inte kaxig. Förlåt.

Men här är den iaf! Finns på iTunes, apparna Podcaster och Beyond pod. Lever du i en designad grotta, rider på kashmirget och säljer smoothies? Tryck då play här nedan:

6 kommentarer | “NYTT PODCASTAVSNITT: 75. Elitisterna”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. N skriver:

  Men asså nej hahaha!! Vad seriöst 100 PROCENT säker på att hennes helgberättelse var ironisk och skulle sluta med att haha nej såhär är det ju såklart inte?! Trodde helt ärligt att den var en PARODI på schulmans liv/helger/instagram?! Hur kan hon skriva det där på allvar å tro det låter härligt lät ju bara som skryt/ljug eller ett riktigt roligt driv!

 2. N skriver:

  Nej men asså hahahah har funderat igenom detta nu och hon MÅSTE JU vara ironisk och driva med andra som har den där imagen utåt?! Annars är det ju helt sjukt. Vem fan e utvilad efter en festkväll osv osv osv är det inte bara ironiskt driv med typ schulmans?!

 3. Mboi skriver:

  Vet inte om ni berörde det men det som är väldigt intressant är kapitalförskjutningen mellan de som ”äger processen / effektiviseringen”

  Allt mer automatiseras, men det kommer väldigt få till gagn.

  http://ekonomistas.se/2014/12/30/maskinerna-och-arbetskraftens-minskade-inkomstandel/

 4. mikaela skriver:

  men men men..klart hon driver? ett sånt där ”utspel” i samband med boksläpp fullkomligt skriker pr-trick. jag hoppas dock att texten är sann, det vore ju roligast.

 5. HANAPEE SVARAR skriver:

  ALLA NI SOM TVIVLAR; den är sann!!!!! Kolla dagens media!!!!

 6. Jessica skriver:

  Alltså förlåt, men jag förstår verkligen inte grejen med att Mikaela Bleys helg blev så uppmärksammad & hånad? I flera års tid har Perfect Guide haft ”Min helg” & i stort sett alla beskriver sina helger på samma sätt. Det är dyra fredagsmiddagar från saluhallar, låååånga luncher på Riche & Brillo med vänner och PWs på Djurgården. Varför hånas just Bleys beskrivna helg & inte alla hennes föregångare på samma gång? När kommer drevet mot mannen i helgens nummer som äter alla helgens måltider ute, går på galleri & unnar sig konst, skickar ner ungarna på Riddarbageriet innan de beger sig till veckans tennistid på Kungliga?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla