NYTT PODCASTAVSNITT: 75. Genusmonstret

23:09 2015-04-13

DEN ÄR HÄR! Lill-pödden våran. Älskar er alla som lyssnar. Och denna mådag snackar vi om detta; 

Mensforsen som drabbade mig, otacksamma gnällungen Hanna P, feminismen = sveriges undergång!!!!!, oväntat samarbete mellan två antifeminister, Martins oväntade snusbilder, hensexan, obrydda musikkillar som kastar dart, en eventuell facebooksida och mycket MYCKET mer!

Ni hittar den på iTunes och i apparna Acast, Podcaster och Beyondpod. Tillverkar du fiskedrag av ditt pubis, dricker sojamjölk och vägrar mobil? Tryck play här nedan:

3 kommentarer | “NYTT PODCASTAVSNITT: 75. Genusmonstret”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. olivia skriver:

    hur tillverkar man ens fiskekrokar av hår? asking for a friend obsobs

  2. Ellinor skriver:

    Jag skulle iaf lajka på facebooksidan =)=) hela tin.

  3. ella skriver:

    hej! kände bara att jag var tvungen att rätt långsökt nu då säga att jag var tjejen som högg tag i martin på katarina bangata (tror jag i alla fall att det var) idag för att säga att jag älskar podden! MEN insåg precis när jag med dunkande hjärta släppt honom ifrån mig att han ju gick där med josefin och fick typ superdåligt samvete för att jag inte också sa att hennes blogg är så himla fin, så att om du kunde hälsa henne det så skulle en sten lätte från mitt hjärta! Och tycker såklart också att du är supercool, så pass cool att jag tror att jag har sett dig ute i alla fall fem gånger men aldrig vågat hälsa…… ALL KÄRLEK! puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG