På räls mot Åre!

19:05 2015-04-30

bild_2015-04-30_kl._19.57_3.jpg

Här sitter man. Uttråkad och JÄVLIG på väg upp mot Sundsvall för att sen ta bilen till Åre. Ska upp till stugan och hänga i helgen. Ska jobba lite därifrån och kanske ut och springa(???) och EVENTUELLT åka skidor.

…om det finns någon snö kvar det vill säga. Anton säger att så är fallet, men jag har svårt att tro honom pga 1. han är en lögnare 2. jag gick ute i t-shirt för en vecka sen.

 

Trevlig valborg älskade ni! Och var försiktiga!!! JAG BRYR MIG OM ER. Om ni ska bli packade så kom ihåg att det är alltid roligare på öl/vin jämfört med sprit. Drick vatten och ät mycket. Våga vara ett ego och låt ingen va dum mot er.

PS. Kan ni inte berätta vad ni ska göra? Så jag får lite trevlig läsning såhär på tågets tysta avdelning…………

12 kommentarer | “På räls mot Åre!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Alva skriver:

    Det var kul tills en man började grinda på mig i bajamajorna. En annan man ramlade över mig när han skulle ragga på mig. KAN EN INTE ENS FÅ HA LITE PATRIARKATSFRITT EN ENDA DAG OM ÅRET. Skj har haft det asnajs, kände bara för att skriva av mig lite hehe. Du e bäst HP <3

  2. Johanna skriver:

    Jag och en kompis ville inte frysa och lukta valborgseld eller äta varmkorv så vi stannade inne och ser nu på Eurovision 2006 och äter godis. Spännande va…..!

  3. j&a skriver:

    Vi sitter och dricker öl och ikväll ska vi ta E och gå på svartklubb. Hehe. SÅ peppade!! Ha en fin kväll Hanna vi älskar dig. /bloggqueensen

  4. Helena skriver:

    Ligger raklång i soffan med gravidmagen i vädret och ser på Humorgalan. Borde diska, vill sova. Har halsbränna och ingen medicin. Vill ha godis men har inte det heller. Sambon spelar mobilspel pga han 1. gillar inte Humorgalan 2. är TRIST.

  5. Ellen skriver:

    Till vitan och supa!!!!!!

  6. Nathalie skriver:

    Jag skaaaaaaaa….. Ligga ensam sjuk i soffan och äta glass. #kulliv

  7. Malin skriver:

    Kan liva upp stämningen med att…jag ligger raklång i soffan och känner mig full på 1 1/2 öl. Medans min pojkvän gör musik på datorn bredvid mig.. (Hör knapprandet på synthen…) Trevlig Valborg! :D

  8. Hej skriver:

    Har precis kommit hem från jobbet och är så sjukt trött. Nu ska jag duscha och äta nåt och sen SOVA!!! Zzzzz

  9. Elin skriver:

    Hade velat supa men är hos min pojkvän o vi ska väl mest ha tråkigt för det är tydligen så det är idag :) Men jag läser gamla listor du svarat på o det livar upp livet lite. Vi har inte heller haft sex på länge o har sån ångest över det? O idag kan vi inte ha det för fick djävulsmens innan o vill mest bita av allas huvuden :) Du är bääääähääääst Master, är det något som gör denna torsdagen bättre är det att gå tillbaka i ditt arkiv o läsa gamla listor du svarat på<3 så bra!
    Ps: gör något högljutt på tysta avdelningen, för att visa att man bara har tråkigt på tysta!

  10. Emma skriver:

    Är i Melbourne. Missade alltså Valborg i Uppsala för första gången på fyra år. Vad vi gör åt det? Lär alla våra vänner hur Valborg uttalas, varför det är så viktigt (för att i Sverige har vi frusit ihjäl de senaste sju månaderna samt glömt bort vad dagsljus är och det här är tiden det börjar komma tillbaka) och hur SJUKT JÄVLA KUL det är genom att fixa en hemmafest ikväll. Självklart startar den med champagnefrukost. Hur den slutar vet vi inte, precis som det ska vara på valborg, med andra ord.

  11. hemliga hataren :/ skriver:

    fyllde tjugi dagen innan så var hemma med min kusin o såg på film pga nu är ju ungdomen över official

  12. Emma skriver:

    Är 15, så dricker faktiskt inte… Körde moppe (tog körkort onsdag!!!) till några kompisar i stan där vi såg på **kanalsimmet** (25 pers simmar i 2gradigt vatten), men höll på att somna pga tråkigt och kallt, så åkte och köpte godis för 80 spänn och såg The Grudge resten av kvällen. Körde sen moppe hem i snöstorm och en plusgrad… Fyfan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg