UPDATE FRÅN ÅRE

18:00 2015-04-02

Haha vad är det här för jävla bilder??? Jag vet inte. Men låt mig berätta om dem. Haren är min påskpresent till Antons föräldrar för att jag får hänga i deras fina stuga, den är GIGANTISK. Alltså haren, stugan är relativt liten. Bilden när jag sitter i liften är efter mitt första åk som gick skit idag. Jag var så dålig på att åka och kände mig sämst i världen. Hade så jävla ont i fötterna och var 1 sekund från att mörda Anton pga önskade att jag hade en livskamrat som hade andra intressen än sådana som är så jävla fysiska. Varför kan han inte gilla typ….. Mobilspel? Aja. Det andra åket gick dock bättre och då kände jag precis tvärtom ”men gu va HÄRLIGT att Anton tar med mig ut på sånt jag inte skulle gjort utan honom! Tjoho!”. I övrigt är det så skönt att vara här, men vad ÄR det med alla norrmän som kommer hit i bilar med jättehög bas och HÄNGER ut genom fönstren och skriker ”daaaameeeeer!!!” …jag var helt skräckslagen när jag var på systemet förut. Aja… TREVLIG PÅSK ÄLSKADE NI!!!!

13 kommentarer | “UPDATE FRÅN ÅRE”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. J.a skriver:

    Satt du med haren i knät hela resan?

  2. anna skriver:

    Hahahhaha alltså dör. Din blick på bilden. Förstår EXAKT
    Är också i Åre just nu med min sambo + familj. Har svurit över mina rump-blåmärken 5678 ggr och undrat om han fan inte ska få ha detta intresset ifred :)

  3. Hanna skriver:

    Det är ju så jävla kul att brassa ner för backarna i full kareta, du borde tänka att det är kul att ramla för det är det!! Sluta bedöm dig själv så hårt om det är ett ”bra” eller ”dåligt” åk! vad är det liksom? Åk massor och njut på ditt sätt, och ett tips för att slappna av är att sjunga en sång du gillar gärna en åt det peppande hållet! ett annat tips är att dra till fjällgården (och/eller ha en fickplunta), sup till för att sedan ha ett riktigt roligt åk ner till max där du trycker en burgare och mår som en prins sen! JAG TROR PÅ DIG, Hanna ”stenmark” Pääääärschån.

  4. Junitjej skriver:

    Norrmän är konstiga!!
    Ha en skön påsk!

  5. Ingvild Alette skriver:

    Hei Hanna!
    Husker at du pleide å dj’e litt før, lurte på om du kunne fortelle litt om dette? Har veldig lyst til å begynne med det selv, og lurer på hva man trenger av utstyr i oppstartfasen, hvor du lærte deg å mixe, hvordan man skaffer seg gigs, hvilke tracks man kan lovlig bruke osv. Tack så mycket og bloggen din er jævla bra!

    Mvh Ingvild

  6. Petra skriver:

    VAR köper man sådana påskharar? Och vad kostar dem?

  7. Petra skriver:

    Du MÅSTE svara!!!!!!!!!!

  8. ebba skriver:

    40K i månaden å ändå re-giftar du gratisgåvor…amä come åååån!

  9. HANAPEE SVARAR skriver:

    Ebba; haren kostade 35 euro på Zürich flygplats.

  10. ebba skriver:

    hahah åh fan. men hana, du måste ju låta en raljera lite tillbaka (eftersom du raljerar med ”oss” läsare jö). ps blir ÄNNU mer provocerad av att det läggs 350 spänn på en chokladkanin.

  11. HANAPEE SVARAR skriver:

    Ebba; heheE, svårt att veta hur jag ska göra om gåva provocerar OCH köp provocerar

  12. THEA skriver:

    JEG BEKLAGER PÅ VEGNE AV ALLE JÆVLIGE NORDMENN! flaut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla