Flätad och färgad

11:40 2015-06-17

SÅDÄR JA! Ännu en gång har jag varit hos Hillewi på Novo och fått färg och denna gång även en fläta! Fin va! Tips till alla er som funderar på frisyrer till midsommar. Hillewi är med på Nyhetsmorgon på lördag (på TV4) och visar hur man gör den. Kolla in det! 

AJA. Nu ska jag sova i 5 timmar alternativt se OITNB. Var ute igår för att ”fira” semestern med mina kollegor och det blev rätt jävla hårt……. FAN. Att jag inte lär mig?!?

3 kommentarer | “Flätad och färgad”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Maggie skriver:

    Hanapeeeeeee, jag älskar dig, MEN jag kommer snart VRÅLA ut min frustration över NG:s hemsida. Alltså scrollar man ner så scrollar den upp igen och MITT i sidan finns en jävla banner där man kan välja meny osv osv……. snälla säg åt ngn på deras ”teknik” avd att fiiiiixaaaaaaa det.

  2. Helena skriver:

    Men midsommar är ju på fredag? Hallå master, är du förvirrad? :))))

  3. Ida skriver:

    MASTER! Har världens bästa programidé. Livet enligt Rosa á la 25 år. Din blogg påminner om en vuxen version av henne så självklart ska du va i huvudrollen. Big love och tack för all inspiration

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG