Vafan solglasögon inomhus på seeeej

14:11 2015-06-22

skarmavbild_2015-06-22_kl._14.53.25.pngimage1_1.jpg

Hej Emmot! TACK!

Skaffade dessa brillor för ca en vecka sen och har sedan dess haft de ungefär dygnet runt. Anledningen? DE ÄR SLIPADE!!!!!! Alltså jag kan SE i dem. Vilket är jätteskönt. Att slippa va ett blindstyre osv. Iofs medför det att jag ibland går omkring med dem i typ butiker för att jag känner mig blind utan.

Tänker alltid på Krunis ”vafan solglasögon inomhus på seeeeeeeej” när jag vandrar omkring inne med dem. 

Men det bästa är att de är rätt billiga för ett par riktigt bra slipade solisar??? De är från svenska märket Nividas och modellen heter ”Stockholm”. Tror det gick på typ 1500 spänn för båge + slipat glas. 

Så nu använder jag alltså dessa, mina Fendis (*nöjd smiley*) och mina spräckliga från Illesteva. Men tror fan jag ska sätta in slipat glas i allihopa. 

5 kommentarer | “Vafan solglasögon inomhus på seeeej”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jossan skriver:

    Hanna… I love you. Men. Är inte textraden ”vem fan har solglasögon inomhus på seeeej?”?? Eller har jag fel? Blir osäker nu tänk om jag sjungit fel i hela låtens existens??

  2. Ellen skriver:

    Jag hör snarare: ”vaffö’ ha’ han solglasögon inomhus på siiiig” :o

  3. Ellen skriver:

    Vid närmare eftertanke bör det nog vara Hannas alternativ dock.. Han sjunger ju trots allt ”vafan” i meningen efter, och upprepningar brukar funka.. Om han inte är som Håkan i ”livets teater”: ”som man hade när man var ung, sommarnatten när man var ung”, där man antar en upprepning men icke!

  4. Lovisa O skriver:

    Tips på mer solisar och glasögon, även det ett svenskt märke. E&E :)
    http://www.eoe-glasses.com/

  5. Humlan skriver:

    Hej fina du!
    Tänkte bara fråga hur ofta du egentligen kan använda linser numera och vad sa optikern när du var där? Jag har blitt så himla känslig med ögonen när det gäller smink och linser (+ dålig tårvätskeproduktion) . Slutade med mascara i höstas på grund av att det kliade så jäkla mycket och nu i vår har jag nästan bara använt glasögon men jag trivs inte så bra i det… Var hos optikern i veckan och har fått andra linser och funderar på att använda ögondroppar också men är LIVRÄDD att det slutar med att jag inte kan använda linser :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg