87. No panties

23:13 2015-07-15

Wow! Har ni aldrig lyssnat på min och Martin Huss pod? Då är det hög tid att börja nu. I det här avsnittet snackar vi bland annat om:

En KÖNIG händelse i Barcelona som fick Hanna att skratta i ca 2 timmar, Martins märkliga letande efter en gammal artikel om Rafael Edholm, synvillor, hur man svarar på sexistiska vänner som skämtar om våldtäkt, P3-radions förfall och mycket mycket mer.

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna Acast och Podcaster. Lackar du statyer av ditt snor, har kläder av folie och döpt din katt till Merkel? Tryck då på play här:

8 kommentarer | “87. No panties”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Rebecca skriver:

    Alltså HAHAHAHA jag kan inte sluta skratta åt Johannas story! Var tvungen att bryta mot min regel att aldrig cykla med hörlurar för att podden var så jävla rolig att jag inte kunde sluta! Ni gör mig modiga alltså! Älskar er och podden OCH bloggen forever såklart <3

  2. B skriver:

    Haha skrattade så mycket åt hotellstoryn! Fast blev samtidigt paranoid över att mitt undermedvetna ska utsätta mig för samma sak någon dag!

    Det roligaste i podden var dock när det uppstod något form av pruttljud (kanske va en riktig prutt?) och du säger lite tyst för dig själv ”åh fis” och detta går helt obemärkt förbi! Älskar sånt!

  3. Michaela skriver:

    Haha! Dock väntade jag lite på kopplingen till den okända mannen som sov på ert toalettgolv i periscope?! Fast det kanske inte var samma kväll? Men vill liksom veta storyn bakom det där! hihi

  4. Pauline Ågren skriver:

    Hahah jag dog åt detta avsnittet. Johanna <333

  5. emma skriver:

    Så SJUKT roligt avsnitt! grät av skratt

  6. Moa skriver:

    hahahaha, detta var den bästa podden!

  7. Moa skriver:

    hahahaha, detta var den bästa podden!

  8. Ida skriver:

    Hanna! Har jag drömt eller har du pratat om att langa en Barcelona giude?? Jag skulle iallafall behöva en för jag ska dit med min kille för första gången i Augusti!!!!!! Tips på restauranger, mysiga gator och parker osv osv. Do’s and dont’s!

    Kraaam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla