Bajs

17:20 2015-07-16

Här ser ni en människa som på ca 1 timme fick jordens vidrigaste svampinfektion tillsammans med nån slags flunsa i nån härlig kombo. Har känt att symtomen varit på G men helt ignorerat och nu ligger jag här med en extremt brinnande underliv och ont i varenda led. Och ovanpå detta googlar jag sjukdomar och ger mig själv dödsbud :-) Vad gör nirå?

30 kommentarer | “Bajs”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Frida skriver:

    Drick pressad citron, men framförallt: UNDVIK ALLT SOCKER DU KAN. Så är det börta snart. Krya på dig, din stackare!

  2. matilda skriver:

    haha jag har med precis haft ett psykbryt och gråtit i en timme……………….

  3. Stina skriver:

    Haha du din magiska härliga individ, beklagar såklart ditt ikke så friska tillstånd men GIRL du är helt amazing! Skrattade så åt detta inlägg + bild i kombination. Så rått ärlig och underbart frispråkig! <3

  4. J-alpha skriver:
  5. J-alpha skriver:
  6. J-alpha skriver:
  7. Malinka skriver:

    Se det från den ljusa sidan – snart ringer Expressen för ett livescoop om svampinfektioner!

  8. J-alpha skriver:
  9. Angelica skriver:

    Hua! Köp fluconazol receptfritt på Apoteket. En tablett. Ingen salva. Amen for that when the svampinfektion is a fact.

  10. Josefin skriver:

    Hata svampinfektion.
    Haft massa problem med detta (utan kontakt av Expressen!) till slut bytte jag P-piller. Då kom det aldrig tillbaks. Thanks you lord. Om du inte redan provat kan det vara ett tips!
    / Första gångskommenteraren – detta var ett ämne som engagerar!! :-D

  11. Sarah skriver:

    Du tar ditt uppdrag som ansiktet utåt för svampinfektionen på stort allvar du :’) Skoja… Jag har också svamp. Det suger. Men du, kan inte du langa upp Barcelonaguiden snaaart? Åker dit i början på nästa vecka och hade ju varit grymt att ha den då… Kunna gå i era spår osv.

  12. Linnéa skriver:

    -styrkekramar-
    Men håller med ovanstående!!! Vill också ha Hanapee’s crazy bananas guide till Barca. Samt andra tips på resemål om man bara har tid att dra iväg på en långweekend!!

  13. Johanna skriver:

    Svamp suger! Men det första jag tänkte på när du la upp en semesterbild med de svarta tighta shortsen var ”där har vi de där svampinfektionsshortsen, att hon envisas om att ha på sig de!” För om jag minns rätt hände exakt samma sak på en semester med exakt samma shorts. Lev väl!

  14. Elin skriver:

    Hett tips (i dubbel bemärkelse), häll fil i en binda och ta på dig den – en räddare i nöden i svampkampen, lovar! The struggle is real and so is the svamp.

  15. Anna skriver:

    Alltså fy.. :( Blev på riktigt ledsen av att se den bilden. Du ser så sjukt lidande ut, och jag förstår precis. KRYA! <3

  16. Angie skriver:

    Mår precis som du ser ut att må. Kuggade uppkörningen min för fyra timmar och fyrtiofyra minuter sedan och kan inte minnas senast jag känt mig så jävla kass. Har övningskört i fan tio år och nu kommer en bebis i augusti så jag var så jävla taggad på att kicka ASS och istället blev det bara fail av alltihop och nu får jag ingen ny chans förrän i september. Känner mig dessutom så jävla otymplig och less på denna graviditet att idag går till historien som typ sämsta dagen ever. Hoppas din svamp går över snart master. Kram från en annan looser.

  17. Jennifer skriver:

    Jag ger dig min sympati.
    Krya på dig, Hanna! <3

  18. alva skriver:

    testa kokosolja!!!! kallpressad och ekologisk måste den vara :)

  19. K skriver:

    Älskar detta kommentarsfältet SÅ mycket. Själv ligger jag hemma ensam med körtelfeber och känner sakta men säkert hur sommaren försvinner……

  20. Malin skriver:

    Natriumbensonat is the shit! Finns i kryddhyllan. Lös upp lite i ljummet vatten och badda på. Dödar svamp! Speciellt bra att ta när man känner att en svampinfektion är påväg att bryta ut, det stoppar den!

  21. Linnea skriver:

    Hanna, jag vet att du skrivit om svamp tidigare men kan inte du göra ett till inlägg om det. Vad brukar du göra när du känner symptomen smyga på? Och gör du nåt till vardags för att undvika att symptomen kommer tillbaka? Typ smörjer in med kräm/olja? Jag har precis börjat få problem med detta, så jädra störigt. :(

  22. Frida skriver:

    Jag är 22 år och har varit tillsammans med min pojkvän i tre år. Helt plötsligt fick jag problem med svamp och förändrat pH-värde i punanin. Jag har behandlat med Diflucan men besvären kommer tillbaka snabbt :( Har försökt börja smörja in mig med olja då och då och undvikt överdrivna mängder socker men det kommer ändå tillbaka. Det är så jobbigt och vill verkligen få ett slut på detta elände!! Kan inte du skriva typ ett ulimat blogginlägg med tips på vad man ska göra med denna skräck… Gärna vad som hjälpt dig. Skulle bli så himla glad!!

  23. Klara skriver:

    Jag vill också ha dina bästa svamptips! Har läst på familjelivs forum i typ hundratjugo trådar och fått alla möjliga tips. Alltifrån homeopati, granatäppleextrakt till olika läkemedel och salvor/oljor. Innan jag spenderar hela sommarjobbslönen skulle jag supergärna vilja veta vad master rekommenderar!:))

  24. ida skriver:

    Undvik Diflucan!! Det kanske funkar bra på någon brud men så många som jag har pratat med/läst om har upplevt att det snarare gör slemhinnorna mer känsliga och lättmottagliga för ytterligare en infektion, att det försvinner men kommer tillbaka nästa menstruation igen osv.
    När jag fick svamp första och enda gången tvättade/baddade jag underlivet med massa olivolja med små bitar av vitlök i, höll på så i en vecka och det hjälpte slemhinnorna att hitta balans igen! Sen smörjde jag med fil på natten för svalkans skull.
    Två veckor totalt höll jag på, och svampen har inte kommit tillbaka på 2 år. rekkkommenderas

  25. anni skriver:

    Smörja in med olivolja några gånger om dagen är ett bra tips! Det hjälper verkligen.

  26. H skriver:

    Fick utskrivet :Daktacort i 10 dagar och en Diflucan varannan vecka i 3 månader . OMG har inte haft några problem sen dess och har innan dess haft problem i flera år. Skönaste känslan ever att få smörja på krämen och känna hur det bara slutar klia. Halleluja! Sen kanske det inte är en bra metod för alla men för mig fungerade det!

  27. Sanna skriver:

    Hej Hanna!

    Jag brukar faktiskt inte läsa din blogg så mycket. Men nu är jag sjukt trött på jobbet och orkar inte jobba mer så jag tänkte att jag skulle bläddra igenom alla olika sidor i din blogg och hittade detta inlägg och kände att jag bara MÅSTE dela med mig av min kunskap.

    Mellan åren 15-18 så fick jag infektion typ heeela tiden. Jag tog massa olika salvor med otäcka ingredienser men infektionen kom ALLTID tillbaka. Sen träffade jag en fantastisk gynekolog som säkert är död nu för hon var rätt gammal. Men hon sa åt mig att köpa fungoral schampo (ja det rosa schampot mot mjäll som säljs på apotek) och tvätta med där nere 2-3 gång i veckan och sedan skölja bort. Sedan varenda gång efter jag duschat skulle jag blåsa torrt med hårtork så det blev helt torrt där nere och smörja med vitt vaselin efteråt. Och, det fungerade! Sen dess har jag blivit av med infektionen, den har aldrig kommit tillbaka. Nuförtiden så gör jag inte denna rutin, eftersom det är rätt bökigt varje gång jag duschar. Men om jag börjar känna att svampen är på gång så gör jag det några gånger och sedan försvinner det. Så fort jag får höra att någon har samma problem så berättar jag om detta för det fungerar verkligen! Så iväg till apoteket med dig nu!

    Stor kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG