Budgetshoppat som fa-An

21:41 2015-07-09

ÄLSKADE!

Idag budgetshoppade jag som ett jävla AS på Birsta City – som är ett sånt där vidrigt köpcentrum som ligger en bit utanför Sundsvall. Tänk att när man var 7 år så var sånt det bästa jag visste, och nu mår jag bara psykiskt dåligt av det? Men skit samma! Här kommer mina ASBRA budget-shopping-tips:

shop1.jpg

Mockakjolen !!!! !!! !!!!!!!! Tror den gick på 600 (det dyraste jag köpte idag) och den är från Vila. Så himla fin, snäll över buken och rolig längd på den. Liksom *fashion*. Älskarn. Skall svettas lös i den i Barcelona.

 

shop2.jpg

Ett ”roligt set”. Detta behöver strykas, men skit i det nu och fokusera på detta kuliga set från Monki för 200kr/del. Matcha med vita sneackers och rolig frisyr. Sprätt omkring på stan!

 

shop3.jpg

Tennisklänning. Åh, älskar denna så mycket. Den är liksom RAK i formen. Matcha med utsläppt hår och sneakers/sandaler (med tofs kanske det blir FÖR mycket tennis?). Också denna från Monki. Vet inte vad den kostade??? Och nu har jag ELDAT upp prislappet i öppna spisen??? Hahaha.

 

shop4_0.jpg

Vit jeanskjol. Alltså, denna köpte jag inte pga sååå snäv i midjan i XS? Kunde inte få ut vulvan, och S var alldeles för stor runt mina spink-ben. Aja. Ni borde köpa den. Den finns på Lindex

shop5.jpg

VÄSKAN!!!!!! Förlåt för versaler, men???? Älskade denna vid första ögonkastet? HUR kan jag ha missat denna? Den reades ut på Monki för en hunka och jag ”nöp” na direkt. Åh vad kul vi ska ha och vad skitig du ska bli lilla väska. 

 

…Förutom detta fydade jag två bar byxor för under 200 kronor, samt ett par badsandaler som såg ut som Adidas på TGR för 40 spänn. Jaharå. Älskar nog köpcentrum igen. 

7 kommentarer | “Budgetshoppat som fa-An”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Josefine skriver:

    jeanskjolen töjer sig! hade samma problem när jag provade xs och s, men slog ändå till på xs:en, led en dag eller två, men sen blir den ganska bra i midjan! okej måste ibland knäppa upp översta knappen efter att jag ätit, men när en reser sig igen går det bra att knäppa :)

  2. Malin skriver:

    asså ursäkta men har du olika miner på bilden med vita kjolen? En min på ”riktiga” du och en annan i spegeln? hur läskigt?!?!?
    Fast ”spegelbilden” känns mer som en äkta ”hanapee-min” så det kanske är ”riktiga” du…? Creepy….

  3. Charlotte skriver:

    Vad glad jag blir att du och jag inte har samma storlek, så du’nte shoppat upp hela Birsta! Min hubby är från Fagervik och nu har jag gjort tradition av att rea-shoppa på Birsta jul och sommar. Ej heller förtjust i stora köpcenter, men det finns ju alltid så mycket guldkorn kvar i butikerna på Birsta som försvinner på en millisekund i Stockholm…

  4. Anna skriver:

    Vad shoppade Alma då? :D

  5. Sanna skriver:

    Men måste man shoppa då om det är ångestladdat? Jag kan själv inte njuta av det när jag vet att någon i andra ändan slitit för minimilön eller att mitt shoppande är som något slags okej till en icke hållbar konsumtionshets.

  6. Fru Blacker skriver:

    Väskan var ju riktigt cool. Letar själv febrilt efter någon rolig väska med tryck men Sundsvall är lite för långt att åka bara för shopping när man bor i Stockholm.

  7. miffoela skriver:

    ”budget”………….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg