Jag blir markägare

09:40 2015-07-19

HEJ! Klådan fortsätter, men så gör även livet. Tack för alla tips i mitt gråtande inlägg – de hjälper. Har ju till och från i sju års tid dragit på mig såna här infektioner titt som tätt, men nu är de allt mer sällan, men däremot mer kraftiga när de väl bryter ut. AJA, nog om det. Ser ni bilderna? De första två är från när jag och pappa åkte fyrhjuling runt på vår släktmark och bestämde var vi skulle stycka av den så att JAG ska få en bit egen ….TOMT! Så lyxigt. Tror det blir det vid vattnet. Att bygga en stuga känns rätt långt bort, men man vet ju aldrig. Dessutom är Anton inte jättesugen på att ha stuga där. Men vet ni? Man kan liksom inte anpassa hela sin framtid efter sin partner, man vet ju inte vad framtiden har i sitt sköte. Och gu, tänk att ha en egen liten skrivstuga där som bara är MIN? Med mina regler, mina vänner, mina grejer. Ryser av välbehag. PUSS ALLA!

7 kommentarer | “Jag blir markägare”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. S skriver:

    Jaaa!!! Men kör!! Älskar att du tänker så, du blir en stor inspirationskälla för mig för att du tänker på andra men också dig själv lika mycket. Kan se framför mig hur du sitter där o dricker en gt o spelar in podd med Martin via Skype/telefon, du tar en joggingtur, solar. Tar ett dopp, skriver blogg, skriver manus, skriver bok..?? Jaa. Hps skrivstuga. Kanske fundraising från oss fanz pga vill ha en roman i handen du producerat. Kramis

  2. Annie skriver:

    Kör ba kör. Mina föräldrar är lyckligt gifta sen 30 år tillbaka men i våras köpte mamma en egen stuga vid havet för sina egna sparpengar (Obs mkt viktigt för en kvinna att ha eget sparande trots att man har delad ekonomi). Det var hennes dröm och nu har hon ett eget ställe att skriva, fiska och dricka vin på. Tjipp!

  3. Lisa skriver:

    Asså svampen

  4. Tale skriver:

    Så hyggelig :-) Høres ut som en drøm. Fine bilder, ser ut som et hyggelig sted å ha en sommarstuga :-))

  5. E skriver:

    Gå till läkaren och be få ta prover för candida i tarmen! Tydligen så sprider sig skiten ofta vidare därifrån, och man kan få det i tarmen om man ätit antibiotika eller äter mycket kolhydrater och socker. Jäkligt vanligt men inget många läkare snackar om. Jag kör just nu en fyra månaders medicinkur (!!!) för att bli av med jäklarna efter år av problem med infektioner och med magen!

  6. ida skriver:

    Jaa yes åh längtar för din skull!!!!!!!!!

  7. - skriver:

    Vet att det är dumt att vara ytlig men blir så SATANS avundsjuk på dina smala fina ben. När jag ser bilder på dig tänker jag: ”Åh undrar hur det känns att ha så fina ben, undra om hon tänker på det själv?” Är själv smal, men har kraftigare/muskulösa ben och vid ankeln går det inte in som på typ ALLA andra utan benet fortsätter bara rätt ned mot foten, som en stock haha. Jaja en ska väl va nöjd osv osv ändå. Puss på dig och tack till dig och Martin för en härlig podd som förgyller mina mornar på jobbet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg