Växten skall med!

15:09 2015-08-06

bild_2015-08-06_kl._14.02_3.jpg

Älskade amöööööööööbs ……?

Dagen är kommen. Dagen med stor ”:-(”. Jag lämnar stugan och Sundsvall för att åka hem till Stockholm ikväll. Herregud vad det känns i magen och hjärtat. Orkar nästan inte gå in på ångesten kring det här nu. Ni VET ju och ni har HÖRT den förut. Samma visa varje år. 

Men så är livet. 

Och vet ni? Det är inte bara jag som mått bra i stugan. Kolla på växten bakom mig. Jag tog med mig den de 40 milen upp hit för att den skulle få ”ha det bra” i solen och vinden. Och oj vad hon har mått bra! Så grön har jag aldrig sett na.

JUST JA! Jag ska göra min lilla Barcelona-guide som ni tjatat om. Varför den har dröjt beror mest på att jag TAPPAT NAMNET PÅ DEN BÄSTA RESTAURANGEN VI VAR PÅ? Det är så störigt. Den låg i El Born och kan eventuellt ha hetat nåt på L eller T……….. Jakten fortsätter, och snart är guiden här!

NU: Grina :-)

6 kommentarer | “Växten skall med!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Vickan skriver:

    Finns ju en strålande restaurang i el born som heter tapa tapa?!

  2. Susanne skriver:

    Tapeo? Nomnomnom

  3. Fröken fröken skriver:

    Kan det varit Llamber som jag tipsade om?!

  4. Julia skriver:

    Förstår precis. Gråter varje gång jag åker från mamma och pappa och hemstaden. Men blir ju alltid bra när en kommer hem, men HATAR att åka därifrån. Ju längre vi varit där desto mer ångest. En helg = några tårar. Två veckor över jul= gråter i flera mil. Så förstår dig efter en hel sommar?? Usch. Snart är du i Stockholm igen och allt är som vanligt och du glömmer bort allt det här.

    Kram och tack för senaste podden, så bra!

  5. Elvira skriver:

    ÅH El Born är bästa stället i hela Barca. Jag och min bästis åkte dit, det börja spöregna, vi hittade en liten hipster-bar på typ 2kvm med massa discokulor. Det var det bästa på hela resan. Hoppas ni hade en fab resa (typ 34589 veckor försent)

  6. Emilia skriver:

    Väns sambo tvingade henne att sitta i baksätet i fyrtio mil så att citronträdet kunde få sitta skönt i framsätet… hoppas du inte förvisade Anton för att växten skulle må bra, master!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg