WOW 15

16:24 2015-08-17

310590-dsc1867-91073.jpg

WOW(hehe) vad kul det var på Way out West i år!!!! Sprang omkring som en liten iller med mkt dålig hållning (enligt mingelbilderna) och levde! Här ovan ser ni när jag dj:ade på Nöjesguidens dagsfest och uppenbarligen tog fel på var jag skulle ”skratcha” :-)

 

BÄST 
*Nöjesguidens hotell. Förlåt för partiskhet, men det är ju jättejättekul där varje år. Som att bo på en fest? Gratis öl, sprit och mat. Bra musik åsså kompisar överallt!!
*Little Jinder, Lorentz, Lauryn Hill.
*Alla ni vettiga som va så gölliga!!

SÄMST 
*Vip-området. Förlåt men varför ser jag inte ens nån artist där????? VAR E VIPPEN I VIPPEN SOM JAG INTE BLIR BJUDEN TILL?
*Att jag missade så mycket konserter. Hade velat stått ca 40 meter närmare på Florence + the machine.

NYTT FÖR PÄSCHON I ÅR 
*Lustgasen…… Den ska tydligen inte vara så farlig så döm mig ej!!!! Men efter min femtonde lustgasballong var livet tyvärr riktigt härligt? Synd bara att Pelle blev missbrukare :-/

 

Ni som var där, hade ni kul rå?!?

8 kommentarer | “WOW 15”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna skriver:

    Jag var funkis på wow och vaktade vip-området (hihi letade efter dig!!!!) där Alexander Skarsgård även hängde första dagen så liksom…….. Helt ok kändisar tkr jag :”)

  2. Pelle skriver:

    FLORENCE VAR GRYYYYYYM! Fy fan vad den kvinnan alltid levererar.

    Men jag tyckte att Lauryn Hill var rätt trist fan? Och då är jag ett troget Fugees- och ”The Miseducation of…”-fan sedan årtionden. Ja, jag blev lite besviken.

    Kände också att Kygo var rätt ösig för att vara mitt på dan. Kanske lite för mycket covers bara.

  3. Signe skriver:

    alltså..WOW! vart så himla fint. Såg dig på nöjesguidens efterfest på torsdagen (lång tjej i guldig kjol om en minns) Tänkte gå fram och ba ”Ringde in till dig på HallåP3 och frågade om wayan” Yes, där täckning blev sämst och samtalet bröts….. Ah så fin varu iaf!

  4. mikaela skriver:

    men hallå skaru på popaganda eller???

  5. Aline skriver:

    Har gått in i världens post-festival-depp, vägrar att kolla på videos jag spelat in, can’t handle it. Euforin när Zara Larsson, Rebecca & Fiona och Little Jinder stod på scen samtidigt och sjunger, när en ser den jävla energin som Patti Smith har, när en hör sina favvolåtar sjungas i kör mellan publiken och Lorentz och när Florence dansar runt på scen till Dog Days Are Over.
    BÄST!
    Vet dock inte hur jag känner kring att henna-tatueringar målas hej vilt som ”festival-accessoar” i Metro-tältet.. CA känsla på det.

  6. Em skriver:

    Såg du inte FUTURE ISLANDS?? Du som fick mig att upptäcka deras scenframträdande efter att bara ha lyssnat på musiken innan.

  7. Elinor skriver:

    Jag grät på flygplanet hemma. Wowan är min bästa vecka på året, och nu ifrågasätter jag hela min existens. Vad ska jag göra nu? Ett fint ögonblick var dock när du slänger mig en slängkyss i toakön på rubinen. Fina fina fina master.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla