101. Snävt anus

22:44 2015-10-26

YAAAAAZ. 

Denna vecka snackar vi bl.a. om:

Dubbla känslorna efter livepodden, Hannas märkliga anusyoga, att förävxla flyktingar med utomjordingar, Maritn försöker vara mer business och Hanna droppar ett tänkvärt kärlekscitat.

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna Podcaster och Acast. Köper du ekologisk hudvård, bär nagelsmycken och lackar älgbajs? Tryck då play här nedan:

4 kommentarer | “101. Snävt anus”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna Marie Fiddeli skriver:

    HEJ HANNA! Jag inser att jag ens kommenterar det här betyder att jag blivit värsta yoganörden, men skitsamma. Första gången jag var på lugnare yoga var typ samma erfarenhet som yogan du berätta om. Allt kändes askonstigt och ba EH NEJ TACK. Men eftersom jag varit utbränd och deprimerad som fan så fortsatte jag gå för det kunde ju inte skada och jag insåg att all den där andningen och konstiga grejerna var PRECIS VAD JAG BEHÖVDE. Hela jag bara slappnade av för första gången på aslänge. Nu har jag till och med lärt mig gilla rotlåsen – tänker att det rätt grymt att få göra lite knipövningar så att fitty inte rasar ihop någon gång i framtiden.

  2. Charlotte skriver:

    Mattias Karlsson var med i Agenda, inte Linus Bylund. Same shit, different name, jag vet, men ändå.

  3. Emelie skriver:

    Hej. Kan du inte berätta mer om ditt och din killes öppna förhållande. Låter intressant och det är ju inte så många som lever så som man vet om.

  4. Majsan skriver:

    Hello master-hanna! Jag behöver ditt goda råd, har förstått att de är helt gratis(?). Nästa helg ska jag till Stockholm, själv. Och bo två nätter på hotell, själv. Min fråga till dig som är ute i svängen: Var äter en middag, själv? Typ nått mysigt litet ställen där jag inte kommer känna mig ensam. Obs! är från Värmland och har därför nollkoll på någonting i vår huvudstad och jag är väldans nervös. Ska bo någonstans runt centralen (tror jag)……. thank you please madam.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg