Cool i mössa och finne

10:10 2015-10-15

Helo! Tack för ert fina stöd under min menssammandrabbning. Ska boka tid hos gyn och få koll på om det verkligen ”bara” är vanlig mensvärk.
Nu är den iaf över. Och KUL är väl det! Jag var nämligen på jobbet till 02 inatt pga redigering av en dokumentär vi gör. Och idag är det sändning hela dagen i Kista Galleria! Kom dit och titta vettja!!!

8 kommentarer | “Cool i mössa och finne”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sandra skriver:

    Inte menat att skrämmas alls men jag hade så problem med mensvärk ett tag, gick till gyn och visade sig att jag har en 5 cm cysta vid äggstockarna :)))) Doktorn sa dock att det inte är farligt och att ”såna kommer och går” (???) för de flesta kvinnor. Men kan ju va bra att ha koll på!

  2. Anna skriver:

    Min mensvärk har aldrig tvingat mig att stanna hemma från jobbet eller legat sömnlös. Har knappt tagit Alvedon för den. Bra att du kollar upp det! Så pass stark mensvärk att det drabbar ens vardagliga liv ska man inte behöva ha! Kvinnor som lider av endometrios är sjukt underdiagnostiserade (inte för att du nödvändigtvis har just det, men det är inte helt ovanligt). Kram, hoppas du får svar!

  3. ap skriver:

    Master! Vad använder du för eyeliner? Den är alltid så fab på dig!

  4. Malin skriver:

    Gah!! Såg dig i kista galleria idag (tror ni riggade för sändning…) Men kom på att, vi känner ju inte varandra mer än att jag läst din blogg i typ.. 9-10 år. Haha :-((( p.s förlåt att jag glodde så mkt :-)

  5. Kristin Zetterlund skriver:

    skärp dig hanna gör en jävla eyelinertutorial nån gång tack!

  6. Marie skriver:

    Håller med tidigare kommentarer ang. din eyeliner (!) DÖR så snyggt! HUR gör du, vilken eyeliner använder du? Så perfekt så jag smäller av.

  7. Hanna skriver:

    Men vad är det för märke på mössan? Vart kan man köpa den? Fiiiin!

  8. Malin skriver:

    Hur sminkar du dina ögon? Så fint!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg