Nya naglarrrrr

22:31 2015-10-28

bild_2015-10-28_kl._22.25.jpg

Goder afton båd herre fru och hens

Fick ett infall efter min terapi i tisdags att jag skulle ”unna” mig något pga är ändå en bra person överlag? Blev ett par naglar. Eller ja, 10 stycken. På fingrarna. Har nu ovala fina mensröda naglar på varje hand. 

Njuter så mycket av det. Eftersom de är lite rundare/tjockare än mina orginalnaglar(?) så KAN jag inte klia och riva upp mina nagelband som den black swan jag är. Fick tipset av Amanda på jobbet som har samma åkomma och löst det med nya naglar.

Har jag förresten berättat om min nya kollega Amanda? Som jag nu räknar till min kompis. Tror jag har nämnt henne? Aja. Tycker nämligen om henne väldigt mycket. Mest för att hon heter Amanda…. för det betyder ju att….. vi… tillsamans blir….. kan ni räkna ut det nu………

……

HANNA OCH AMANDA!!!!!!

Alltså som systrarna.

Så jävla kung.

Eller nåt.

Fan nu har jag ont i ryggen, måste avsluta detta dravel.

Godnatt älsklingarna mina!

9 kommentarer | “Nya naglarrrrr”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mia skriver:

    Hello häääännä!
    Om du skulle bada med nån så tycker jag kanske att det skulle vara babe_ebba. Eller Hanna Hellquist eller Nour el Refai.

    Psykologsnack. Hur ofta går du, går man regelbundet eller är det ”när det behövs”? Har bara lite funderingar på hur det funkar med psykologer.
    PoK

  2. Eli skriver:

    Snälla säg inte ”hens”, det är jävligt förminskande mot transpersoner och bara fel. Du säger ju inte ”hons” och ”hans” istället för kvinnor och män liksom, så sluta

  3. mb skriver:

    ba en påminnelse om att INTE SLITA AV NAGLARNA DENNA GÅNG. får panik av tanken. var snäll mot dina ovala mensröda naglar och fila bort dem när det är dags annars kommer din originalnagel hata dig och straffa dig i x månader framöver. men annars, ja, det bästa med gelenaglar är att man inte kan pilla sönder sin kropp. och iom att man använder nagelolja (obs påminnelse2) så räknas det nästan som att man tar hand om kroppen istället för att förstöra den. win win.

  4. till ELI skriver:

    Men tänk om Hanna menar HÖNOR då?!

  5. xx skriver:

    men asså omg.

  6. Mia skriver:

    Eli, vad ska man skriva då? (OBS bara undrande, ej anklagande)
    Typ goder afton bås herr fru och övriga?

  7. S skriver:

    Hej Hanna! Jag behöver pepp och råd! Min pojkvän gjorde nyligen slut med mig efter ett tre år långt förhållande, enligt honom älskar han mig inte lika mycket längre. Du som har varit tsm med din kille i en evighet ge mig hjälp! Visst kan man hitta tillbaka till varandra trots sånt här? Man är väl inte alltid superkär i ett förhållande?

  8. Hanna Watson - gift i Kanada skriver:

    åh har hat-kärlek till naglar. fejk-naglar är såå snygg men jag tycker de gör att jag inte kan göra småsaker i vardan, typ som att öppna gylfen (panik). numera försöker jag bara måla själv, för då håller jag mig ifrån att bita. men saknar snygga, långa akrylnaglar som jag hade i flera år.

  9. Emma skriver:

    Haha Hanna jag måste bara i efterhand ge dig cred för din analys om sd-sympatisörer och djurälskare. När jag lyssnade på podden tänkte jag att nja, det där vet jag väl inte om det stämmer. Så idag när jag loggar in på fejjan så direkt! En tjej som länkar massa djurrättsgrejer och som jag vet annars också länkar sjuka rasistgrejer. Båda länkarna har jag iofs sett länge hos henne, men först nu i efterhand så blev det så komiskt och uppenbart! Haha poäng till dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG