Portas

17:52 2015-10-03

skarmavbild_2015-10-03_kl._18.49.48.png

Har tjatat om detta i veckan. Artikeln är från 2011 men så jävulskt relevant. 

På riktigt är det väl inte en märklig idé att förbjuda män att gå på fotbollsderbyn. Till de kommit på hur de ska lösa problemet med att de inte kan bete sig i grupp menar jag. 

Så, hur går vi vidare med detta förslag? :-))))

3 kommentarer | “Portas”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Caroline skriver:

    Detta skulle kunna appliceras på så mkt, t ex skulle män kunna få utegångsförbud efter en viss tid på natten, så vet alla kvinnor att stannar de ute till 3 på natten tex får de gå hem ifred.

  2. Nathalie skriver:

    Hade älskat detta så mycket! Går regelbundet på fotbollsmatcher och skrattar/gråter åt alla aggressiva FOPÅLLSKILLAR varje jävla gång. Så trött på dem. Man ba SITT NER, ÄT EN KÖRV OCH TA TRE DJUPA ANDETAG.

  3. Evelina skriver:

    Jag gillar verkligen dig Hanna och tycker att du generellt har väldigt vettiga åsikter. Men just här har du fel. Jag går på alla hemmamatcher ”mitt” lag spelar. Det är ganska få av supportrarna som bråkar. Och visst de är ju till 100 procent män, men de utgör bara några få procent av alla de män som går på match. Och som älskar fotboll. Och som är där för att stödja sitt lag i vått och torrt. Det vore sjukt tråkigt att gå på match utan fansen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla