Söndagslista

15:36 2015-10-18

bild_2015-10-18_kl._16.21_3.jpg

Vaknade: 09.30 och väckte Anton med en brakskit, är alltså 100% seriös med detta

Gjorde: Gick på en lägenhetsvisning i Hornstull! FAN. Jag VILL verkligen älska Hornstull som så många verkar göra, men det går inte. Jag vill verkligen bo kvar i *sofo*. Får man vara så kräsen? Eller så handlar det helt enkelt om att jag är en trygghetsknarkare som inte vill lämna ett område jag gjort mig hemma i.

Åt: En hamburgare, en biskvi och kaffe. Ikväll snackade anton om att vi skulle göra älgfärsbiffar, men känner att jag bara vill fly till en restaurang…..

Tänkte: Inte så mycket? Så jävla skönt. Nu har jag däremot lite söndagsångest. Känner mig så sjukt ”ramlös” och utan sammanhang på söndagar. Obehagligt!!! 

Mindes: Gårdagens HÄRLIGA middag med Johan, Anton, Parisa och Amanda. Åt sån jävulskt god fiskgryta och körde shotslekar och gjorde fotoinstallationer med hjälp av en stege.

Spenderar sista timmarna här: I soffan eller kanske en kvällsprommis. Måste börja planera livepodden på onsdag också… hur ska det gå hur ska det gå endast stjärnorna som vet hur det ska gå hur det ska gåååååååå.

 

6 kommentarer | “Söndagslista”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Matilda skriver:

    Försöker också IHÄRDIGT att älska Hornstull men går ej pga okänd anledning :(

  2. S skriver:

    Bodde på Götgatan förut och kände precis likadant för Hornstull, att det skulle vara ett straff att bo i där. Sen var det det enda stället på söder jag hittade en lägehet som jag gillade + hade råd med och nu 3,5 år senare är Hornstull fan det bästa som hänt mig, helt seriöst. Finns massa bra (väntade) grejor som Tjoget, Bistro Barbro och Cantina Real + nära till resten av söder Men framförallt så nära vattnet och långholmen, reimers och typ luft som inte finns vid nytorget.SÅ nu när jag nu letar efter större lägenhet är det helt omöjligt att flytta någonannanstans.

  3. Elinor skriver:

    Älskar Hornstull. För häng osv. Laika, hornis, Juiceverket, marocco affären. Men fuck no att jag tänker bo där. Once you go SOFO you never go back. Hanna, jag förstår dig. Fattar det verkligen.

  4. felicia skriver:

    åhmen jag känner precis tvärtom! har letat lägenhet sen i januari och nu äntligen flyttat in i en lägenhet i hornstull! vi kollade sofo, mariatorget, helgalunden etc. men allt kändes SÅ instängt jämfört med hornstull. jag ÄLSKAR långholmen och reimers, södermälarstrand, skinnarviksberget, årstaviken, tantos kolonilotter … behöver lite natur för att stå ut i denna stad, hehe. tänkte på att om jag skulle bo i sofo skulle liksom kvällspromenaden vara runt affärer och barer typ, åh acne archives liksom, eller nytorgets konstgräs, istället för en kanal med båtar! och att på sommaren ha tre minuter till en brygga där man typ hänger själv … och att grilla med en hög med vänner på långholmen … ÄLSKART!!!

  5. Bippididi skriver:

    Åh, och jag som verkligen försökt älska söder. Men jag bara tycker om det. För lägets skull då. Det saknar det där som får mitt hjärta att slå volter. Flyttat runt lite bland olika andrahandsboenden. Bodde på Krukmakargatan i ett år, paralellgata med Hornsgatan, men jag ba klarar inte av alla hipsters och lodisar, alla som står och röker utanför Dovas. Alla alternativa, konstiga och de kulturella typerna som samtliga är så jäkla höga på sig själva och tar sig själva på så sjukt stort allvar. Går ju inte att prata med dem och det går inte att ignorera dem heller för de gör ett så stort nummer av sig själva hela tiden. Så dryg stadsdel. Har sedan jag kom till Stockholm bott i Alvik, Huddinge, Ursvik och sedan på söder, men stadsdelarna där jag känner mig lycklig av att vara i är Östermalm, Vasastan och Kungsholmen. Helst Östermalm, trots att det är påväg neråt och nya inneställena blir Vasastan och Kungsholmen. Älskar att möta gamla tanter med små pudlar, den gamla vackra arkitekturen, män i kostym, man kan ha normala kläder på sig utan att känna sig tokuppklädd i jämförelse med alla andra, alla härliga lyxbutiker som ligger i närheten som man kan gå in i och nosa på fina tyger, ååhhh. Blir pirrig i benen när jag tänker på det. Bratsen får man liksom tänka bort. Men hamnar hellre bredvid någon snoris med backslick och rosa tröja, som luktar lite för mycket parfym och pratar högt, än någon lurk som har typ en gammal, nopprig farfarsrock och som stinker 30 år gammal rök, inhandlad på myrorna, på sig, och vars största intresse, förutom sig själv, är veggomat, skriva poesi eller ”vara kontroversiell” och typ hipsterbaskrar. Klarar inte av hipsterbaskrar. En sådan säger allt om dess bärare om denne är under 60 år, samma sak med folk som bär monoklar, det är liksom samma typ av människor. Känner man en känner man alla. Typ. Söder var iaf helt okej, för det vara nära till resten av stan så jag kunde röra mig fritt och promenixa in till de goa delarna för att ta en kvällspromenad bland alla fina skyltfönster eller ta en morning walk på Djurgården. Men när jag flyttar tillbaka till Stockholm blir det nog en annan del av staden om jag den gången har möjlighet att vara kräsen.

  6. Monnna skriver:

    Alltså vem bryr sig om Hornstull, ska verkligen ingen uppehålla sig vid det intressanta här? Hur väcker man någon med en brakskit? Har ni toan i sovrummet? Bajsade du ppbdig? Vavava!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg