Masters prognos för 2016

10:00 2015-12-30
Vem blir årets stjärnskott?

Youtubern Sam Nilsson Ezeh kommer bergis plockas upp av SVT alt. att Erik Lundin kommer nå ”breda massan” och tex tolka ngn gustav fröding -typ och därmed slå igenom hos 50-talisterna.
 
Vem får för mycket utrymme?

Är det Knausgård igen så måste jag leta efter farsans hagelbössa.
 
Vad blir årets trendigaste diagnos?

”VSÅRT” – Våga Skratta Åt Roliga Tjejer. Jag tror 2016 KAN bli året då även killar med iaf ca 1-10% av sin hjärnförmåga kan börja identifiera sig med tjejer och skämt som kommer ur munnen från en sådan.
 
Vad blir årets skandal?

DRÖNARE kommer att döda flertalet personer i Sverige. Förlåt, men jag blev filmad av en sån för ett par veckor sen och den var 10 cm från att klyva mitt fejs och en vecka senare kommer skandalen om drönaren som åker ner 1 m från skidåkaren. I’m just sayin….
 
Vad tar vi med oss från 2015?

Vad vi BORDE ta med: Privatpersoners ökade ekonomiska stöd och känslomässiga engagemanget för människor som tvingas fly. Vad vi KOMMER ta med oss: Privatpersoners ökade kärlek till Justin Bieber. 
 
Vem gjorde oss stolta ute i världen 2015?

Seinabo Sey och systrarna Lejonhjärta.
 
Vad blir årets stora död?

Blogg och platåskor.
 
Sammanfatta 2015 med tre ord:
Transpersoner
Hoverboard
Daesh
 
Vad slutar vi äntligen upp med?

Att vita spenderar all vaken internettid på att läxa upp andra vita i ”cultural appropriation”.
 
Vad förtränger vi från 2015?

Donald Trump
 
Vad blir okej att gilla 2016?

SD. Nu när SDU helt öppet visar att de är ondskans ansikte så ter sig plötsligt moderpartiet SD som lite… mesigt? Snällt?
 
Vad kommer vi att låtsas gilla?

”Nya kulturer” och så kommer vi ändå vara rädda och fördomsfulla och fortsätta låsa in sig i ljusa bostadsrätter.
 
Vad beställer vi i baren?

Vodka med is och grankvist.
 
Vem blir 2016:s motsvarighet till K. Svensson?

Det MÅSTE väl vara dags för de svenska finansmännen att trampa riktigt snett offentligt snart? Lyssnade på Värvet med ”finansmannen” Mats Qviberg och tänkte flera gånger på hur mycket dåliga skämt och ”självklara” samhällsanalyser de kommer undan med. 
 
Vem kommer dagstidningarna att hypa upp ett halvår för sent?

Dj Kahled. 
 
Vem blir årets revival 2016?

Rock. Tror vi hipsters kommer börja lyssna på ren jävla ROCK i slutet av nästa år. Kom ihåg var ni läste det först.
 
Årets stilikoner?
Little Jinder med den här Japangrejen hon kör. Eller 100% flickighet med Arvida Byström – vars instagramkonto håller en kvalitet som ingen annan.

8 kommentarer | “Masters prognos för 2016”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. ellen skriver:

  Va, ska du sluta blogga????? :(

 2. Anna skriver:

  Jag vill att hiphop ska vara supertrendigt så att sthlm äntligen får några sköna hiphopklubbar jag kan hänga på! Hatar rock!!! (Eller hatar väl inte det egentligen men älskar hiphop) och du har säkert rätt angående rocken, tänkte samma sak när jag säsong 7 av californiacation…

 3. xx skriver:

  Anna: Hiphop är supertrendigt (eller ba bra, bättre, bäst än typ house?), men klubbarna spelar det inte för att det lockar ”fel” folk, dvs. inte vit.

 4. Julia skriver:

  Alltså hur hipster är du? Fattar ingenting av något av dina svar. Vet inte vem någon av dem är, vad något av det är… Deppigt och främmande är det!

 5. C skriver:

  Nä men alltså du är FANTASTISK! Och ja, du förtjänar stora bokstäver. Men ärligt talat så tycker jag att det är tråkigt att du inte är lika gemytlig, down to earth och helt enkelt trevlig längre. Jag är fortfarande är stort fan av dig så jag hoppas att du inte tar detta fel men det är liksom inte allA som trivs med att du bara skriver utifrån ett ”finsöderbo”-sett. Själv bor jag typ i Skanstull/Sinken men jag tycker du skriver för snobbigt nuförtiden. Vi i arbetarklassen tycker att du ska tagga ner lite. Du som alltid klagar på gentrifieringen? Visa det då!

 6. Maggan skriver:

  Försöker hitta nåt roligt frågeformulär som man kan sno som handlar om 2016. Tycker det här var tråkiga frågor, inget som jag kan svara bra på i varje fall. Vet något nåt kul frågeformulär? Det mest intressanta sammanfattningen om 2016 hittade jag här http://www.bibelfokus.se/blogg_2016

 7. Sofia skriver:

  Haha ”deppigt och främmande” med Little Jinder och och Seinabo Sey?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp