”Vad ska jag ha på mig på nyår master?”

16:31 2015-12-27

OBS

I hjärta och själ är jag ju en äkta fashionista. Även om det inte är något jag koketterar (<- obs nytt favoritord) med så är jag ju ”intresserad” av kläder. Även om det kanske går i perioder. Men jag vet exakt vad jag tycker är *snyggt*och inte.

Vilket är en jävla tillgång emellanåt. 

Slut på skryt. Eller vad det där ovan nu var. Här kommer mina klädtips till nyår!
 

>Blå klänning i sammet från Stylein. Finns i flera olika längder men i samma material. OBSERVERA att denna har jag köpt och ska ha på mig när 2015 blir 2016, men man får härmas om man gillar den. MATCHA MED: Stora pråliga jävla örhängen, stram frisyr m mittbena. KAN jag ha vita timbs till denna eller kommer det bli för barnsligt och tråkigt?
stylein_2.jpg

>Sammetsbyxa + top från Stylein. Omg provade detta på Aplace men såg ut som en sill, däremot tror jag att det finns andra som kan bära upp detta med bravur. Kanske är det du? Årets coolaste nyårsklädsel i samma material som min klänning. MATCHA MED: vassa klackar (beiga hade varit riktigt bra) och samma sminkning som tjejen på bilden *ryser av välbehag*. Kanske page också?

skarmavbild_2015-12-27_kl._16.18.39.png
 

>Grön sammetskläning från &other stories. Ok, nu är det alltså officiellt; jag har fått DILLE på sammet. Vill bara klä mig i det materialet from nu. MATCHA MED: Utsläppt lockigt hår och knallrött läppstift alt. orange. Och så inga jävla strumpbyxor då en bär långklänning.   
other_stories_2.jpg

 

>60-tals inspirerad Jumpsuit från H&M. Wow. Vill ha denna NU, men i Åre finns tyvärr inte h&m. MATCHA MED: De här örhängena och du har stans billigaste men snyggaste outfit. 

hm_jumpsuit.jpeg

>Guldglittrig klänning från Minimarket. Får man ens ”tipsa” om nyårskläder utan att ha med något glittrigt? Nej. Tur att Minimarket har gjort denna gudasända klänning som passar oss riktigt coola. MATCHA MED: Platåskor, rolig frisyr och läppstift! More is more gäller för denna. 

dressarizonablackgoldglitter_front.jpg

 

12 kommentarer | “”Vad ska jag ha på mig på nyår master?””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. martina skriver:

    älskar när du bloggar om kläder!! <333

  2. ariel skriver:

    Kanske jag som missuppfattar dig men känns som att du använder ”kokettera” på samma sätt som ”stoltsera med”…. bara det att kokettera = posera. Vilket du kanske är mycket väl medveten om! Bara det att klädintresse inte känns som något folk poserar med.

  3. Sophie skriver:

    Åh, så snygga plagg :’) du kan du! Bär också sammet på nyår <3333

  4. Hanapee official skriver:

    Ariel; tack för info, men jag har koll. Och JOHORU vad folk poserar med sina intressen som bara är låtsasintressen pusselipuss

  5. ariel skriver:

    Det var snarare valet av intresse/låtsasintresse i blogginlägget som gjorde att jag uppfattade det så. Poserar gör man (väl?) med sådant som har en uppenbar eller mindre uppenbar status, vilket jag inte upplever att klädintresse har. Intellektuella personer koketterar med att de minsann gillar Paradise Hotell, gymnasieposörer koketterar med att de läser Das Kapital och facebookdebattörer koketterar med att de kan uppskatta Jimmie Åkesson pga ”skicklig retoriker” utan att gilla hans politik (”wow titta på mig, jag kan ha två tankar i huvudet samtidigt!”).

  6. Hanna skriver:

    TACK Master!!! Så jävla snygg klänning från Stylein men den har jag inte råd med hehe. Beställde dock jumpsuiten från HM, vetifan dock om den hinner fram i tid.

  7. Therese skriver:

    Min stora fråga till dig är om man ska köra på typ genomskinliga svarta strumpbyxor under shortsdress??

  8. Anna skriver:

    Master! Jag är på desperat jakt efter en snygg regnjacka och vet att du har en snygg grön regnkappa som man bland annat kan se i videon där du provar på att jobba som byggledare. Undrar var den är ifrån?! Tack! :D

  9. Clara skriver:

    Åh bra tips, har också utvecklat en kärlek till sammet och är lite sur över att storkedjorna inte *hänger med*.

    Måste bara fråga om detta inlägg är sponsrat…? Är bara nyfiken, har inget emot att bloggare ska kunna tjäna ihop sitt levebröd osv.

  10. Hanapee official skriver:

    Clara: absolut inte sponsrat! Alla mina sponsrade inlägg har en gul bakgrund! Pöss

  11. Clara skriver:

    Ok! Gott nytt!

  12. Lise skriver:

    Är jumpsuiten sluuut eller? :(((( Hittar den ej på deras hemsida. Så snygg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG