Hår hår hår hår

11:50 2016-01-21

haris_2.jpghariz_1.jpg

Älskar min frisör Hillewi på Novo. Eller vafan, älskar är ju ett väldigt starkt ord att säga om någon jag träffar var 7:e vecka, men jo, jag älskar det hon gör med mitt hår. Hon handmålar det på så fantastiskt sätt som ingen frisör gjort tidigare. Vad gjorde jag innan henne?!?!? Snälla gud, låt aldrig Hillewi sluta vara min hårguru. 

Hon är dessutom nominerad till Årets frisör nu, vilket jag såklart hoppas att hon vinner, men är samtidigt orolig att hon då kommer flytta till LA och börja göra typ Jennifer Lawrence hår. Det vore ju jävligt synd FÖR MIG. 

Men nog om henne och över till mitt hår.

Jag gick ju åt det mörka korta sist, men har de senaste två månaderna saknat de där ljusa inslagen i topparna och velat haft det lite längre. Dels för att jag älskar att ha uppsatt (och farsmorsan har alltid sagt att det är fint när jag flashar min jättepanna) men också för att jag vill kunna ha flätor, som är bland det bästa jag vet.

Så nu gick vi lite ljusare och behöll längden. Plus gjorde någon superhärlig inpackningsbehandlingstjofräs (vidrigt ord det där ”tjofräs”) som gjorde håret jätteglansigt.

Myz!

5 kommentarer | “Hår hår hår hår”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. hanna skriver:

    Så himla fint! Jag gjorde btw halkan tsm med Hillewi när vi skulle ta körkort, ballt va ;))))))

  2. M.E skriver:

    Olaplex????

  3. K skriver:

    Får man försiktigt fråga vad det kostar (var det klipp och färg eller sling)? Jag kollade deras hemsida förstås men de har ju bara grundpris. Jag var hos frisören idag och gjorde klipp och sling, som kostade si och så mycket, jag skulle vilja jämföra :) kanske är likadant det mesta i Sthlm city.

  4. J skriver:

    Åååå vill bara ta på masters hår. Ser så mjukt å tjockt ut. Mvh svinto

  5. Emma skriver:

    Tjusigt värre.

    Farligt att rekommendera henne men bjussigt:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg