Facelook + outfit 

15:02 2016-02-14

   
 
Minns ni när bloggare höll på med ”Dagens facelook” …? Ska fan återinföra det igen pga har så mycket bra ”produkter” som jag håller på med i fejset på daglig basis.

Aja. Igår såg jag ut såhär när jag var på Supper här i Åre. Drack drinks men började må illa och tänkte att det kanske var min lever som sa ifrån. Stackarn. Bara att lyssna och leva lite snällt ett tag.

Nu åker vi mot Stöckhölm igen! Och vet ni, i veckan ska jag ÄNTLIGEN få bada med kändisar!! Vi har inspelning hela onsdag och torsdag. 

Wiiiiiiieeeeeeeeeeeeeee

5 kommentarer | “Facelook + outfit ”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Malin skriver:

    Berätta om vad du använder för produkter också!! snellaah

  2. Anna skriver:

    Då vill jag ju veta vilka fantastiska produkter du använder som gör dig så flawless!

  3. emilia skriver:

    jaa produkter produkter!!!!!!!

  4. Anonym skriver:

    Alltså Hanna hjälp!!!! Vad ska man göra med sitt liv? Kommer från en liten håla och vill verkligen inte bo kvar här. Men här finns ju familj och vänner. Kommer sakna ihjäl mig om jag flyttar. Hur kände du när du flyttade till Sthlm? Var det ett självklart val?? Hur vet man vad som är rätt????

    1. Anna skriver:

      Till Anonym: Flytta! Dina vänner och din familj finns ju fortfarande kvar, och du kan fara och besöka dem så ofta du har möjlighet. Det går ju att skypa och prata i telefon för att hjälpa mot saknaden. Sen att komma till en ny stad där man inte känner någon kan ju vara lite lurigt. Men har du lust att plugga? Det är ju ett jättebra sätt att träffa nya människor. Annars har ju bloggar såsom niotillfem och flora ibland inlägg där man kan hitta en kompis i sin stad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG