SÖNDAGSTANKAR

17:17 2016-02-28

Bild 2016-02-28 kl. 17.02

>Har en knöl på mitt smalben som oroar mig?????? Fick i min oro känna på Antons smalben som var fullt med knölar. Nu tror jag dock att vi båda har tumörer.

>Palme var väldigt snygg i vissa vinklar. Synd att han dog.

>Ungefär vid den här tiden för precis ett år sedan skulle jag göra min mest inkastade och märkligaste tv-sändning nånsin (Oscars) och fick därefter känna på hur det är när många hatar en i grupp. Mår fortf lite lite illa när jag läser ordet Oscars??? Jobbigt för alla Oscars där ute.

>Vi behöver verkligen fler lampor hemma. Tipsa gärna om bra sänglampor + snygg taklampa.

>Saknar morsfarsan så himla, himla mycket nu. Vill ligga i famnen och lyssna på P4 Västernorrland. Men samtidigt tar det emot så mycket att åka hemåt hela tiden, VARFÖR????

>Tänker mycket på kroppens förfall och hur jag borde förebygga det, sen får någon elitidrottare hjärtflimmer och man inser att det spelar ju ändå ingen roll? Skön t.

>Provoceras så mycket av folk som ”väljer bort socker” pga en dokumentär med uppenbara faktafel.

>Älskar Liv Strömquist ÄNNU mer efter nya SVT-programmet!!!!!!!!!!!!!

 

(BRASKLAPP MOT EV. SOCIALISTPÅHOPP: Såklart mer synd att Palme dog av anledningar som slag mot demokratin, vass i invandringsfrågor, en jävla bra politiker och en människa osv osv)

21 kommentarer | “SÖNDAGSTANKAR”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Elisabet skriver:

    Vill bara säga att du var meget bra på oscars förra året! Jag kollade hela sändningen och tyckte att du var rolig och att det var kul att det var endast kvinnor i studion (förövrigt brukar det ju va så mycket snubbar i filmsammanhang, trist). Kommer ihåg att jag blev så förvånad över stormen av hat?! Fattar verkligen inte hur folk kunde bli så himla arga. Det handlade ju oavsett bara om pauserna. Men i vilket fall så är du grym och rolig och fantastisk! Peppi peppi

    1. Lana skriver:

      Håller inte med, jag älskar Hanna men älskar även film och oscars. När någon ska hålla i Oscar hade jag förväntat mig att de har koll (iaf lite, Hanna visste ju noll). De som tittar på Oscars live är filmnördar för alla andra människor som inte bryr sig sover den tiden, så att vi ville ha någon med koll är väl inte så mycket begärt. Inte Hannas fel dock att svt tänkte fel angående vem som skulle leda där, men viss befogad kritik fanns det. Jag supportar absolut inte hatstormen som kom dock (främst män) och tog inte del av den.

    2. Hanapee skriver:

      Himla glad jag blev av detta <3

  2. Jenny skriver:

    Hej! Jag har ett kärleksproblem som jag gärna skulle vilja ha hjälp med från någon av er! Tidigare i veckan så var jag på resa till Dublin med mina kompisar, jag snackade med en kille på Tinder som vi träffade när vi var där. Han och jag hånglade lite under kvällen och han var verkligen en riktigt bra kille som jag kände mig trygg med. Grejen är bara att han vill komma och hälsa på mig nu i vår, eller om jag kommer och hälsa på honom spelar ingen roll. Men jag vet inte om jag vill träffa honom! Jag går sista terminen på gymnasiet och har riktigt tufft i skolan just nu så ett förhållande skulle inte riktigt passa in eftersom att det kommer dra koncentrationen från plugget! Men han verkar vara en riktigt trevlig kille och jag tänker ju på honom varje dag sen jag kom hem men vet inte om jag är kär liksom. Det finns ju fler fiskar i havet om jag säger så ;) Han var min första kyss och jag är oskuld, oerfaren och jag är 19 år och han är 26 år. Ska jag bara köra? Help please from someone!

    1. Hanapee skriver:

      KÖR.

    1. Hanapee skriver:

      Haha kul…..

  3. Helena skriver:

    Taklampetips: diamond plafond!

  4. L skriver:

    Master. VEM ÄR denne Johan-killen som figurerar på din snap… snyggaste jag sett på länge. Blir typ pirrig av att se honom. Hahah. Gud. Nu skäms jag. Men äsch! Ser fram emot ny podddddd! Puss

    1. Demonk skriver:

      Men eller hur ?

  5. Ellie skriver:

    Master! Blev jättenyfiken på varför du provoceras av ”folk som ‘väljer bort socker’ pga en dokumentär med uppenbara faktafel”…? Är det själva akten av att välja bort socker eller att göra det till följd av just denna dokumentär? Skulle vara fett att höra dig utveckla :)

    1. Rebecca skriver:

      Ja, Hanna! Jag har ännu inte sett filmen och är också nyfiken då din åsikt och kommentar om ”uppenbara faktafel”.
      För övrigt är du en fantastisk chey, keep up the good work!

  6. H skriver:

    Åh blev så glad att du bad om lamptips för det behöver jag med! Tänker hela tiden att vi har typ samma stil och gillar samma sorts inredning och kläder. Sen kommer jag på att jag gillar inte alls samma stil som du! Hahaha, måste vara för att du är så cool och har en massa bra åsikter som jag tänker så :D

  7. Emma skriver:

    Nu blir jag nyfiken på vilken dokumentär det är???

    1. Malin skriver:

      Jag kan nästan lova att hon menar sockerfilmen som är på SVTplay.

      1. Emma skriver:

        Åh tack, inte sett!

        Ett tips på sockerdokumentär utan uppenbara faktafel är fed up! mkt amerikansk men bra

  8. My skriver:

    är provocerad med dig!!!!!!!!!

  9. Frida skriver:

    Hanna! Nu är det så att jag ÄLSKAR dina relationsinlägg. Känns så skönt att läsa ur dina perspektiv och framförallt att det är okej att det är dåligt ibland, när ens förhållande inte är på topp. Jag och min pojkvän har det inte så lätt nu, och har inte haft det fram och tillbaka i 4 månader. Detta pga att jag skaffat p-stav (som nu är uttagen) och jag blev hormonfylld och knäpp, men också av andra anledningar. Vi har någon slags liten paus nu, och undrar nu om du vill berätta om du och Anton har tagit en paus någon gång och hur ni ”byggde upp” förhållandet igen, isf. För det sista jag vill är att förlora min pojkvän. Men såklart, bara om du vill! KRAM <3

  10. Johannisen skriver:

    http://www.ellos.se/ellos-home/vagglampa-ylva/508140?N=1z141utZ1z141ll&Ns=RankValue3|1&Nao=10&selArt=911825&pr=0B1C2S3T

    http://www.ellos.se/ellos-home/vagglampa-tim/466080?N=1z141utZ1z141ll&Ns=RankValue3|1&Nao=9&selArt=911214&pr=0B1C2S3T

    Ska själv beställa någon av dessa till mig å sambon. :DD

  11. Karin skriver:

    Hahahaha skrattade jättemycket åt Palmekommentaren! Så kul just för att den kändes ”förbjuden” hehe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg