100 procent myz

18:58 2016-03-13

Skärmavbild 2016-03-13 kl. 18.54.32

WOW vad trött jag är

På bilden var jag piggare och hade precis anlänt en fredag eftermiddag till morsfarsans hotellrum på fiiiina hotell Anglais här i Stockholm, och en julklapp från mig! Deras favoritbarn som lägger pengar på lyxiga sviter till sina föräldrar…

Ok, min brorsa var också med på pressen <3

Och han var också på besök här nere och bodde i vårt lillrum SOM NU ÄR FÄRDIGMÅLAT (bild kommer i morgon).

Så vi har käkat, myst, druckit, hängt, promenerat och tjusats. Sen har jag som vanligt haft jordens mensvärk. Som vanligt när morsan är nere? Så jävla märkligt att jag 9 av 10 gånger lyckas matcha min mensvärk med hennes besök.

Gud.

Saknar dem redan!!!

Nirå, har ni haft en bra helg? VILL PÅ RIKTIGT VETA.

20 kommentarer | “100 procent myz”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Frida skriver:

    Har haft en toppen helg!! Gjort om i mitt rum, shoppat i Jönköping och ätit god mat!! Kram!

  2. Linn skriver:

    Jaa tack för du frågar, träffade en så fin kille i fredags och vill bara berätta för allt och alla om hur mysigt och bra det har varit haha!

  3. M skriver:

    Vi har lidit av den hormonella cykeln samtidigt, mmmmm. Bara gjort mysiga och fina saker men med avgrundsdjup pms-ångest som ett tungt blött täcke över livet känns det bara 100% skit ändå :)))) kan nu bara tänka på en sak: var vände du dig för att få agera läxhjälp? Vill lägga tid på något jävligt konkret. Denna cykels pmstanke nr 1: kommer dö innan jag hinner göra något bra i denna värld.

  4. Moatoa skriver:

    Hånglat & spelat Sims. Dvs haft världens bästa helg!!!!!!!

  5. Julia skriver:

    Mysigt med familjebesök! Det hade jag förra helgen, bästa grejen. Jag har i alla fall haft en toppenhelg. Mellofest med drinkar och snacksbuffé (!), bakat ananaspaj, köpt nya jeans och vilat mycket.

  6. Agnes skriver:

    Vill också hångla…. Jag har ätit mysig middag med en super fin vän, sen dansade vi långt in på natten fast USH va mycket äckliga tafsande killar, orkar inte. Jajaja. Kram!!

  7. Moster Maggan skriver:

    Ja, pimplat inte vin utan fisk på ett soligt hav, du vet, Björn. Puss på dig

  8. Soffan skriver:

    Gu vilket myz! :) Jag har haft bästa helgen på länge, med dans och hångel med världens bästa. Som nu också presenterar mig som sin flickvän, vilket känns stort och lite läskigt på samma gång.

  9. Anna skriver:

    Jag gick på en TINDERDEJT idag! Han var väldigt trevlig faktiskt och den blev fyra timmar lång! Skulle först bara ta en promenad haha… nu får vi se hur det går vidare men den saken. Jag är osäker men kanske en liten dejt till så vet en säkert :)

  10. L skriver:

    Har haft en BRA helg! Jobbat lite, haft lite ensamtid, känt mig kär i sambon, träffat min bästa vän, ätit gott och shoppat skor! Men jag har också BRUTAL mensvärk. Fyfaaaan för det. Nu äter jag pommes i sängen och kollar skräckfilm. Njuter alltså av helgen in i det sista. *ler*

  11. Johanna skriver:

    Mys! Här har jag och killen haft några gamla vänner från vår tid på estet över på pizza, mello och sällskapsspel vilket var så fantastiskt mysigt det också. Guuud nu saknar jag estet så himla mycket!

  12. Ulrika skriver:

    Har haft en ok helg. Är på utbyte i Sydkorea så trevligt med nya människor och god spännande mat och roliga aktiviteter, men har haft en hemsk hosta de sista 4 veckorna som i söndags morse gick över till en rejäl förkylning. Känner mig febrig og sjuk och hostar och är extremt täppt men samtidigt snuvig. Asjobbigt när man bara vill umgås och ha kul! Så idag ska jag till apoteket ock försöka förklara att jag vill ha hostmedicin… men de pratar bara koreanska.. så det blir spännande!

  13. Jenny skriver:

    Tog slut med mitt ex (åhherre första gången jag kallar honom mitt ex vad är det för fel med världen?) i måndags och har mått därefter. Ska man se det från den ljusa sidan kan ju nästa helg bara bli bättre… eller?

  14. Sara skriver:

    Jag var på bröllop i lördags och det var sååå fint! Plus att jag blev astaggad på mitt eget bröllop (som är i höst) så sen ägnade jag och min kille halva söndagen åt att ligga, hehe. Typiskt bra helg!

  15. AnnaP skriver:

    Avslutade ett två år långt förhållande i torsdags (på hans initiativ) och har därför spenderat helgen med godsaker och en jävla massa Sex and the City. Brorsan och hans tjej har varit världssnälla och låtit mig hänga med dem hela helgen också, så det har varit väldigt bra trots allt. Igår kväll tog jag dock det dumma beslutet att ladda ner Tinder… REDAN! Känns så FEL och skäms lite. Eller? Är det okej Master??? D: (Har nu gjort mig inaktiv och tänker att jag borde ha åtminstone någon veckas karenstid på mig själv)

    1. Sanne skriver:

      Omg, vi är i samma sits. Har också avslutat ett två år långt förhållande för drygt en vecka sedan… Och jag laddade ner tinder efter tre dagar. Och jag tänker lite som dig, men jag har kommit fram till att det är OK som fan. Att skaffa tinder behöver inte alltid betyda att man har gått vidare och är redo att träffa nån ny, tror det är mer en överlevnadstaktik(?), för att få annat att tänka på liksom. För att inse att det finns en hel värld med människor där ute, så att man inte fastnar och tänker att ens ex är den enda, om man nu känner så. Kram och välkommen till singellivet

  16. emma skriver:

    Jag har vart på dop och blivit fadder till min bästis bebis!

  17. Hanna skriver:

    Jag har haft aaaasmysig helg. Fredag, både jag å killen slocknade innan 22.30 i sängen, helt slut var vi men dock så himla mysigt. Lördag drog vi till Ikea och köpte bord å stolar, hade tänkt köpa ditt bord master men hittade ett annat AScoolt bord i kork, så fick bli det och en korkbänk till, så jäkla snyggt blev det. Fick dock fel bänk så nu måste en åka tillbaka 1,5 h till Ikea för att byta. Lite omständigt. Sen hälsade vi på lill-farmorn och mormor och morfar, först gången killen hälsat på släkten så det var kul och han blev mycket väl godkänd. Speciellt eftersom han har lockigt hår å bruna ögon, sa farmor. Kvällen byggde jag ihop allt medan killen roade sig ute på byn. Söndag, träning, slänga skräp, fika med stamcellerna och ligga!!!! Mmmmh så gatt så.

  18. Kristina skriver:

    Vad mysigt att läsa om allas helger! I lördags var jag på födelsedagsfest/spelkväll med före detta kollegor och i söndags gjorde jag mest inget mer än att handla, städa, och tvätta lite samt ta igen mig lite vilket det fanns ett enormt behov av också :)

  19. Maria skriver:

    Har haft en annorlunda helg. Varit gräsänka och kattvakt. (Önskade hela fredagen att kollegorna skulle fråga om jag skulle med på aw, så jag kunde svara; nej jag kan inte, måste hem och mata katten) höhö.
    Druckit rödvin, kollat mello, planerat möhippa över en frukost, tränat. Njutit av att ej vara bakis. Men ändå haft en slags gnagande rastlös-stress-kan ej hålla fokus känsla. Men äh, helgen var grejt. Skönt med måndag ändå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg