121. Det vackraste barnet

22:05 2016-03-29

JAHAAAADÅÅÅÅÅÅÅ. Podden endast en dag sen pga påsk. Denna vecka handlar det om följande:

Youtubehelvetet, vad betyder ett pris? Martin har blåöga, träning, pollen, att se själsligt liv i saker, en svart barbara, våldtäkt av robotar, funderingar kring cd-skivor, Hannas vackrast-barn-pris och så Martins ekonomi-frisyr.

Som vanligt hittar ni den på iTunes och i apparna Podcaster och Acast. Gör du stentroll, dricker ur kåsa och räds paraboler? Tryck då play nedan:

 

 

4 kommentarer | “121. Det vackraste barnet”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ewelina skriver:

    Det bästa som finns! Blir alltid så himla pepp på att lyssna på podcasts när eran finns ute!

    Ni är så himla bäst och bra, som choklaaaa!

  2. Hannah skriver:

    Som vanligt bästa poddisen there is.
    Men Hannaaa, fråga: Har du tips på vad man kan önska sig i studentpresent? Något speciellt du fick som du kommer ihåg eller något du tänker att du skulle önskat såhär i efterhand?

  3. Sofia skriver:

    Hanna! Du är så himla bäst! Podden (ja Martin är också bra han), bloggen, tv och din snapchat! Jag ÄLSKAR din snapchat!!! Sluta aldrig! <3

  4. M skriver:

    Hej Hanna och Martin!

    Först vill jag börja att säga att ni gör världen till en bättre plats! Jag älskar er podd och är en trogen poddlyssnare från Norrland som har lyssnat på ALLA era avsnitt. NI ÄR SÅ BRA!, Högt upp i himlen och samtidigt stadiga på jorden. Så fint att ni delar med er av så mycket, och kan vara så ärliga&öppna! Ni hjälper mig så otroligt mycket. Mitt i tentastressen eller en såndär otroligt grå dag när allt känns sådär så hjälper podden mig extra mycket. Att bara få ”fly” en stund och lyssna på er är guld värt! Kom ihåg-människor med mycket känslor och nära till dem berikar jorden! Fortsätt så <3! //M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla