:’)

00:40 2016-03-31

Skärmavbild 2016-03-30 kl. 22.38.18

Att jag började grina av den här kommentaren nu?

Då är man i ett känsligt läge. Kan också ha att göra med att jag hade Fleetwood Mac – Songbird i bakgrunden och ett tänt ljus.

Ibland så har jag riktigt dåligt sammis för den här bloggen. Att jag inte bloggar lika mycket längre, inte skriver lika arga *genomtänkta* feministiska inlägg, är lika tjenis med er osv.

Men så samtidigt har jag ju podden, snap, periscope, tv-grejer och krönikor. Som märkligt nog faktiskt är… jobb år 2016?

Och så får man en sån här fin kommentar som jag tar mig tiden att läsa och *insupa* och så blir jag så himla rörd av att ni är så jävla schyssta och bekräftande många av er. Älskar att ni finns!

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

 

PS. På fredag kommer jag med en relativt arg feministisk krönika i Sundsvalls tidning och här. Men till dess ger jag er Kajsa Ekis Ekmans starka text och högerpopulism och socialism. LÄS.

7 kommentarer | “:’)”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linda skriver:

    Ha inte dåligt samvete! Tycker fortfarande att bloggen ”levererar”. Btw, känslan som infinner sig när en har ett helt nytt podd-avsnitt att sätta tänderna/öronen (?) i under morgonpromenaden med hunden *mmMMm*. Fatta hur mkt jag skrattade (högt) åt Kungspudel-avsnittet (ute med hunden då också). <3

  2. Johanna skriver:

    Känn inte så Hanna! Din blogg är fortfarande mästerligt bra och du inspirerar mig som tusan. Du ger mig alltid lite perspektiv på livet med dina vettiga inlägg och får mig att småfnissa (skratta högt är no no på kontoret) här bakom datorskärmen. PRAISE SISTER för det! taaaaaack master.

  3. hanna skriver:

    Jag tycker absolut inte att du måste ”leverera” och va *superfeministisk allt jag säger är helt korrekt* osv hela tiden. Alltså ärligt talat, ALLT man nånsin säger finns det alltid nån liten jävel som ba ”amen detta då drrdrrdrdrrdr”. Typ ”jag har minskat mina duschar till fem min för att spara vatten” ” AHA men du äter ju kött en gång i veckan så du förstör ändå jorden” man ba okej. Det är kört, man kan inte slåss mot sådant. SÅ iaf med denna långa och röriga kommentar vill jag ba säga att jag älskar din blogg som mest när du är knäppishanna som lägger ut *TokIGa biLdER* och ba är allmänt mänsklig. Puss

  4. MK skriver:

    Fast dina periscope-sändningar är ju typ livet, älskar dem! Allt annat med så klart men det är så mysigt med sånt ”sällskap” liksom <3 just ja, sims-spelandet var också guld på samma sätt!

  5. Sofia skriver:

    <3

  6. Jennifer skriver:

    På tal om snapchat! Den vita klänningen med svarta prickar (?) från igår vars är den ifrån? Älskar den!!

  7. felicia skriver:

    Naaaaaj bloggen är alltid svinbra. Du är människa, inte en inläggsutspottande maskin som ba bullshittar fram vad som helst. Kvalitet framför kvantitet osv etc osv.

    Tycker ditt bloggande alltid varit bra och innehållsrikt oavsett just *mängden* inlägg och om en känner att de börjar dala i mängd eller känns lite tomt så kan en väl räkna ut med knäna att det finns en _anledning_ bakom som t.ex mkt jobb, att du är opepp, inte har tid etc. Och då respektera och förstå det, det är inte på liv eller död liksom. Det är en blogg. Som ju dessutom ska vara representativ för vad som faktiskt pågår i skribentens liv dessutom.

    Naj, keep on doing what ur doin’ master! We (true fans) löv u oavsett.

    Kramis/ Ditt äldsta fan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg