Flätad

22:04 2016-03-17

Bild 2016-03-17 kl. 21.56 #2

”Ska vi göra som Kylie Jenner?” sa 27-åriga Linso och föreslog att vi skulle göra den klassiska snap-posen. Som ni ser att alla lyckades bra med.

:-)

Ikväll har alltså dessa HÄRLIGA ROLIGA FANTASTISKA personer varit här och förgyllt. Flätat varandra och käkat. Kollat på konst! Jag vill köpa en fin oljemålning men har svårt att hitta en som känns perfekt. Kanske på ett snölandskap? Älskar ju snö!!!

Har btw känt mig lite sjuk i två dagar, vilket påverkar mitt träningshumör! Varför är det så, så fort man kommit in i träningsperiod så blir jag liksom på gränsen till sjuk med kliande hals och rinnande näsa? Då kan jag ju inte träna. Så otroligt jävla störande.

Adjözz älskade ni

9 kommentarer | “Flätad”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linn skriver:

    Ja, himla surt det där. Träning bryter ju ner kroppen och sänker därmed immunförsvaret (obsobsobs, bara precis efter träningen, ur ett lite längre perspektiv är det ju tvärtom). Hang in there master! Det blir bättre när en har varit inne i en träningsperiod ett tag.

  2. Susanna skriver:

    Har du kollat in Jonna Jintons målningar? :-)

  3. Malin skriver:

    Vaaaaa? Skulle inte du va offline denna tid? ;)

    1. Hanapee skriver:

      JO……. FAN.

  4. Mona skriver:

    Jag fick asont i jumskarna när jag började träna. Trodde att jag hade sträckt något och att jag aldrig skulle kunna träna igen. Men det var visst lymfkörtlarna som hade svullnat upp, eftersom träning är det som pumar runt lymfvätskan och lymfisarna tar hand om virus och grejs som de försöker bryta ner så antar jag att de blev lite väl mycket att jobba med?
    Finns typ lymfrenande grejer man kan äta har jag hört.

  5. Sophie skriver:

    Master! Ville bara säga att jag är så inspirerad av din stil på kläder, kollat igenom din kategori ”outfittor” och vill ha cirka allt! Ser framemot nästa outfit-inlägg! Kramis

  6. Din Favorit skriver:

    Kolla in Patrick Allier! http://patrickallier.blogspot.se/?m=1

    Bläddra några sidor så kommer det snö, vet att han gjort mkt nytt som inte ligger uppe också, så kontakta honom om du gillar stilen..! (Hälsa från Sofia/Din Favorit om du gör det.)

    Kram! ;) ❤

  7. Bellatrix skriver:

    Alltså, för det första, SÅ SJUKT LIKA? trodde det var ngn merged bild med tre hannor? sjukt…har också flätor idag bara för det #fangirl

    för det andra… SKRIV OM MER OM GIRLS. VILL SPEGLA MINA KÄNSLOR I MASTERS!

  8. M skriver:

    Är du bra på att äta ordentligt? Särskilt efter träningen osv :) Jag hade en period för länge sen då jag försökte banta och träna samtidigt och då var jag typ förkyld jämt! Nu nästan aldrig :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla