Flytten – två månader senare

21:30 2016-03-31

Hallåja

Här sitter man igen med en popcornpåse och dricker ett glas. Älskar våra nya vardagskvällar här i nya lägenheten. Det är ofta kompisar här som bara ”är” (<- haha) och så kan man gå undan i något litet rum om man känner för, men mest sitter man ihop vid köksbordet med tända ljuuus och vräker i sig grejer.

Är det något som den här flytten har gjort så är det att ha gett mig en helt ny vardagskvalitet. Att man liksom kan RÖRA sig fritt och gå runt och ”mojsa omkring” och planera inredningsgrejer, pilla och fixa lite. Prata med en liten växt.

Och lusten till att laga mat. Aldrig lagat så mycket mat som de senaste två månaderna!

Ja. Jag ville egentligen bara säga det……. Att jag trivs liksom. Få förunnat och såklart superpriviligerat. Men all den där ångesten över att flytta ifrån ettan där vi bott i sju år var ju egentligen bara rädsla för något nytt.

Tänk om jag hade vetat det när jag stod där i tomma lägenheten och tokgrinade av vemod.

Men det där vemodet försvann ju. Kanske också har att göra med att jag tyckte genuint om han som köpte den….. Känns liksom tryggt att tänka på att han går omkring där inne och myser.

Aja, det enda jobbiga med att flyttat större är väl städningen. Helvete vad tid en enkel dammsugning kan ta? Och det här med att inreda olika rum? Fattar inte riktigt hur vi ska göra det. Liksom, hur matchar man rummen? Eller är det ok att ha olika stilar? *Ringer Ty från Extreme Home makeover och hoppas på bilsäng*.

Mm, ni hör ju. Mycket jobbigt att tänka på här i min trea innanför tullarna med en känd kläddesigner som granne…….. 8-)

3 kommentarer | “Flytten – två månader senare”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. § skriver:

    <3 <3 <3

  2. susanne skriver:

    Här är ett städtips: sänk din tröskel för vad som är för skitigt. Och lyssna på Agnes Wold.
    Mvh hon som köpt ett hus på 220 kvm med sin man.

  3. Malin skriver:

    Flyttade ihop med pappan till mitt barn efter att vi vart särbos i nått år. Bodde i en nyrepad etta på 46 kvm mitt i stan. osv… Min sambo bor i sitt föräldrahem. 5mil bort från allt (iofs ett paradis med både landet och vatten) En sekelskiftsvilla på 240kvm. ALLA 7 rum måste repas och en röd tråd ska infinna sig då ”någon” repat lite här och där i en sann ungkarlsanda. Ska nämnas att han bankat ner en av dom fem helt magiska kakelugnarna och satt in en trendy kamin. PANIK!! Hur kan man göra så… Nåja har repat två rum men de är svårt och framförallt dyrt. men tänker att jag ska bo här hela livet så man hinner ju men samtidigt vill man ju ha fint Nuuuuu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg