GIRLS s05 04

22:22 2016-03-20

***SPOILER ALERT***Skärmavbild 2016-03-20 kl. 22.04.28

Fan. Känner så otroligt starkt för Jessa!!!!!! Vilken jävla superångest att vara hopplöst jävla tokkär i ens bästis ex (och verkligen stora-kärleks-ex) och hamna i nån vidrig väljsituation.

OM hon hade gått all in på Adam direkten hade jag hatat henne, men nu är det svårt att känna annat än sympati? De verkar ju genuint kära i varandra. Och att hela den här sexgrejen kanske inte är det viktiga, utan mer att de bah ÄLSKAR varandra.

Och sen den där klassiska stöter-ifrån-mig-dig-så-slipper-jag-känna-något-grejen som hon gjorde mot Hannah var smärtsam.

Men Hannah då? Jo, såg att några av er skrev i kommentarerna på förra recensionen att det ”skulle vara ” Hannah och Adam. Men jag har nästan glömt dem två? Hatade ju Adam på den tiden också pga var en stor sexistisk egoistisk idiot.

Och nu älskar man ju honom.

Ja, fan. Hon KAN ju inte tvingas välja mellan Hannah och Adam? Men deras bästisskap kommer ju bli så jävla skadat.

Och å andra sidan går ju förälskelser ofta över?

Fast å ena sidan känns det ju som att Jessa och Adam står lite skrivet i stjärnorna. Märkligt att en inte tänkt på det långt innan. Eller det kanske ni har?

Aja. Inatt kommer nya avsnittet!!!!! Åh gud.

 

11 kommentarer | “GIRLS s05 04”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emelie skriver:

    Håller verkligen med dig så mycket i det här!!

  2. Carro skriver:

    Ang att du vill ha konst med snö kolla http://www.asanasman.se/kategori/stora/ där finns några med fjälltoppar. Hon har också massor av fler motiv som inte finns på hemsidan. Och bor i Matfors om du vill kolla :)

  3. Sarah skriver:

    Börjar irritera mig på Jessa mer och mer för varje avsnitt som går. Precis som Hannah säger är hon så jävla elak precis hela tiden. Skulle aldrig velat ha en så elak vän. Visst, man ska kunna vara ärlig och så vidare och Hannah kan ju vara ganska jobbig ibland, men detta är ju bara absurt.

    1. Hanapee skriver:

      Nääää hon var ju supergullig på bröllopet och fixade ju allt åt alla??!? tidigare säsonger har hon ju varit sjuk i ett beroende, så det kan vi inte straffa henne för.

      1. Sarah skriver:

        Jo, det är klart, men i de flesta fall tycker jag att hon är väldigt känslokall och manipulativ. Till exempel det hon gjorde i förra säsongen, när hon fixade ihop Adam med Mimi Rose för att hon ville ha Mimi Rose ex.

        1. Matilda skriver:

          Jag håller inte med. Jessa är en hemsk person som gör sjukt elaka och egoistiska saker hela tiden. Vill inte kolla på Girls om Jessa och Adam ska vara en grej, blir bara sååååå upprörd.

      2. A skriver:

        Åh jag älskar jessa! Är ju en jättesvår situation när man blir sådär jättekär i någon som man känner väl. Det kan man faktiskt inte hjälpa. Och tycker att hon är tusen ggr mer sympatisk än Hannah som jag tycker är den mest egoistiska människan någonsin. H bryr sig aldrig om någon annan.

        #teamjessa

  4. Hilda skriver:

    Kan du förklara varför man ska skriva ”en” ist för ”man”? Love you master<3

    1. BellaT skriver:

      För att ”man” är ett typiskt tecken på att män är normen i ett patriarkalt samhälle. Att människor är just MÄNniskor är ett annat sådant fenomen, där normen syns i språket.

      Är EN motståndare till den könsmaktsordningen är det ganska enkelt att byta ut man mot en, för mig är det ett litet steg emot det samhället JAG vill åt. Sen är det självklart bara en ytterst liten detalj i en stor kamp, men ändå.

      Master kan säkert formulera sig bättre och förklara mer ingående men…

  5. Anna skriver:

    Man har väl inte tänk på det för att det inte funnits i plotten förrän nu. Dock blev de ju bra vänner förra säsongen och det var väl början på det hela. Bättre skriven kärlekshistoria på det sättet än många andra påhittade kärlekshistorier!

  6. Bellatrix skriver:

    Jessa är ju inte elak, hon känns som den mest relate:able i hela serien tycker jag! Så sjukt mänsklig, och försöker SÅÅÅ mkt stå emot Adam för Hannas skull när Hanna egentligen bara är PISSJOBBIG exakt hela tiden! Go Jessa Go!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg